Hur konvertera Real Player till Mpeg

March 9

Hur konvertera Real Player till Mpeg


Real Player-formaterad video är en av de tuffaste typer av digital video att koda till ett annat format. På grund av dess egen natur, formatet inte allmänt används för digital video produktion och kan inte spelas upp på något annat än en Real Player program eller enhet. Men om du har en video som har kodats med hjälp av Real Video format, och du vill använda den med andra program, kan du konvertera video till MPEG videoformatet.

Instruktioner

1 Ladda ner SUPER Video Converter (se Resurser). Detta freeware är det enda program som kan hantera Real Video innehåll och omvandla den direkt till MPEG.

2 Öppna programmet och bläddra, till Real Video-fil. Markera sedan den fil du vill konvertera och dra den till den tomma "Släpp en giltig Multimedia fil här" textrutan.

3 Välj "MPEG" från "Output Container" menyn till vänster i programmet. MPEG videor allmänhet kodas som MPEG-4.

4 Välj "Output File Saving Management" i menyn för att välja en output mapp. Denna katalog kommer att där din nya MPEG-fil kommer att lagras, så väljer någonstans lättillgänglig.

Tips

  • SUPER är en resurskrävande program och köra det kommer att kräva mycket av datorns minne. Stäng alla onödiga program innan du startar programmet för att undvika datorn låser sig eller fryser under konverteringen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com