Hur man gör en affisch Använda Photoshop Elements 7

June 2

Hur man gör en affisch Använda Photoshop Elements 7


Photoshop Elements 7 är en konsument-nivå bildredigering och grafikprogram. Även om det inte har komplett verktygslåda som dess dyrare storebror har kan den fortfarande användas för att utföra några riktigt imponerande projekt. Ett projekt som du kan utföra i Photoshop Elements är att skapa en affisch för utskrift på din hemdator. Själva processen är rättfram.

Instruktioner

1 Fyll den bild som du vill använda som bakgrundsbild i din affisch på din dator. Det är bäst att överföra en högkvalitativ bild direkt från din digitalkamera eller annan digital källa.

2 Starta Photoshop Elements 7. I dialogrutan som visas väljer du "Redigera" arbetsyta.

3 Välj "File" i menyn och välj "Nytt". I dialogrutan som visas, gör dokumentformat 11x17, vilket är den största storlek som de flesta hem skrivare kan hantera. Gör upplösning 300dpi och klicka på "OK".

4 Välj "File" bildar menyn och välj "Öppna". I dialogrutan som visas, gå till den bild som du har lagt till din affisch och öppna den.

5 Högerklicka på det översta lagret och välj "Duplicera lager." I dialogrutan som visas väljer du den andra öppna dokument för destinationen och klicka på "OK".

6 Gå tillbaka till det första dokumentet. Du kommer att se att bilden har klistrats in på ett eget lager. Välj "Välj" i menyn och välj "Markera allt."

7 Använd "Scale" -funktionen under "Redigera" för att ändra storlek på bilden för att passa din duk storlek. Såvida de inte är samma andel, kommer en del beskärning sannolikt att ske. Spara ditt arbete för utskrift.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com