Hur man ange en bakgrund på en iPad

November 30

Hur man ange en bakgrund på en iPad


När Apple släppte iOS 4.2-versionen av iPad programvara, fick iPad ett antal nya funktioner och prestandaförbättringar, inklusive saker som multitasking och en anpassningsbar bakgrundsbild. Med en anpassad bakgrund, kan du välja den bild som visas som din iPad tapet bakom alla program på skärmen. Välj en ny tapet från standardbilder som Apple inkluderar med iPad, eller ens använda dina egna bild.

Instruktioner

1 Tryck på "Inställningar" app.

2 Tryck på "Ljusstyrka & Bakgrund."

3 Tryck någon av de ikoner som visar små versioner av iPad-skärmen.

4 Välj var du vill plocka den nya bakgrunden från. Om du vill använda en bakgrund från bilderna att iPad kommer med Tryck på "Bakgrund." Om du vill använda dina egna bild sparas till iPad trycker "Sparade bilder."

5 Välj en bild från den visade samling bilder. Tryck på bilden.

6 Tryck på "Ställ in startskärmen."

Tips

  • Om du inte gillar någon av iPad bakgrunds alternativ som standard, det finns många olika program tillgängliga för nedladdning som erbjuder hundratals alternativa bakgrundsbilder att prova. För att hitta en, söka iPad App Store använder ordet "tapeten".
  • Om du ändrar din iPad bakgrunden till en egen bild, se dimensioner bildpixel är så nära 1024x768 som möjligt. Använda bilder av andra storlekar dimensions kommer att få dem att sträcka ut och verkar skev.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com