Hur att dela data mellan en värddator och Virtual Machine

December 11

Hur att dela data mellan en värddator och Virtual Machine


En virtuell maskin är ett program som replikerar en fysisk maskin. Virtuella maskiner kan emulera kompletta operativsystem eller en enda process. Virtuella maskiner delar också resurser i värddatorn. Du kan använda virtuella maskiner för att köra olika operativsystem för program testning mot flera miljöer. En värddator innehåller informationsresurser, tjänster och applikationer som virtuella maskiner kan Pool. Att dela data mellan en värddator och en virtuell maskin kräver några steg för att ställa upp.

Instruktioner

1 Stäng av gäst maskinen och öppna din Hyper-V Manager. Leta gästen servern och klicka på "Inställningar". Välj "Nätverksadapter" under "Lägg till maskinvara" och klicka på "Lägg till". Välj "Anslutning till lokalt nätverk - Virtual Network" ". Nätverksadapter" under

2 Markera rutorna bredvid "Aktivera kapning av MAC-adresser" och "Aktivera Virtuella LAN Identification."

3 Klicka på "Åtgärder" i "Hyper-V Manager" och klicka på "Virtual Network Manager."

4 Välj "Internal" i "Skapa Virtual Network" och klicka på "Lägg till".

5 Klicka på "Network Icon" i facket på värddatorn och välj "Nätverks- och delningscenter." Klicka på "Hantera nätverksanslutningar." Välj den nätverksadapter du använder för att ansluta till Internet. Högerklicka på den och klicka på "Egenskaper". Välj fliken "Delning" inom "Egenskaper". Markera kryssrutan bredvid "Tillåt andra nätverksanvändare att ansluta via denna dators Internetanslutning." Utse hemmanätverksanslutning för att vara nätverkskortet som du skapade i de första 4 steg.

6 Klicka på "File Sharing". Högerklicka på mappen du vill dela och välj "Dela med \ specifika personer." Utse vem som kan få tillgång. Öppna gästoperativsystemet från Hyper-V. Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kör". Ange platsen adressen för aktien, kommer detta att öppna aktie. Du har nu delat data mellan en värddator och en virtuell maskin.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com