Hur Anpassa SeaMonkeyen verktygsfältet

December 9

Verktygsfält är utformade för att göra det enklare för användare, men de är inte mycket bra om de inte innehåller de verktyg du behöver. Mozillas Firefox Application Suite hjälper användare genom att tillåta dem att ändra inställningarna för en helt skräddarsydd personlig verktygsfältet.

Instruktioner

Ändra navigerings Toolbar med Firefox

1 Bli en SeaMonkey användare genom att hämta och installera programmet från Mozilla Firefox hemsida (se Resources nedan).

2 Lägg ett annat tema för att ändra Navigations verktygsfältet. Även om du inte kan lägga till eller ta bort knappar från verktygsfältet för navigering, kan du ändra utseende genom att tillämpa ett nytt tema.

3 Gå till alternativet Visa i verktygsfältet och väljer Använd tema från rullgardinsmenyn.

4 Klicka på "Hämta nya teman" från de val och ladda ner ett tema från Mozilla Add-ons sidan.

Anpassa personliga verktygsfältet på Mozilla Firefox

5 Öppna menyn Redigera i verktygsfältet och klicka på alternativet Inställningar.

6 Välj Navigation och välj från navigations verktygsfältet eller personliga verktygsfältet.

7 Klicka på kryssrutorna bredvid de knappar som du vill visa på dina verktygsfält.

Lägg till en webbsida till din personliga Toolbar

8 Öppna en webbsida i webbläsaren genom att skriva in webbadressen eller välja den från dina bokmärken.

9 Dra och släpp ikonen bredvid webbadressen i adressfältet till din personliga verktygsfältet. Det är nu tillgänglig genom att klicka på den när som helst.

10 Öppna bokmärkesmappen. Klicka på bokmärkesikonen och dra den till den personliga verktygsfältet. Din individuella bokmärke kommer sedan att permanent läggas till din personliga verktygsfältet.

11 Vänsterklicka på en mappikon eller ett bokmärke och välj Flytta bokmärke (s). Välj Personal Toolbar mapp från listan Destination.

12 Anpassa personliga verktygsfältet genom att klicka och dra ikoner till där du vill ha dem eller välj alternativet bokmärken från navigerings verktygsfältet och klicka på hantera bokmärken menyn för att öppna en dialogruta.

13 Klicka, dra och släpp dina verktygsfältet faktorer för att fastställa den ordning du vill att de ska visas eller lägga till eller ta bort objekt.

Tips

  • Behålla integriteten genom att utesluta eventuella lösenord känsliga platser från verktygsfältet eller annan tillgänglig plats.
  • Använd Anpassa Firefox delen av Firefox Hjälp-menyn för att få hjälp.
  • Linux samt Windows 95-XP och Mac OS X 10.2 eller högre användare bör ha 64 MB RAM och 100 MB ledigt hårddiskutrymme för att köra Firefox.
  • Tips för att anpassa verktygsfält är skrivna för version 1.1.1 av Firefox. Förändringar kan ske med senare versioner.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com