Hur man gör Shark bilder i Facebook Meddelanden

November 2

En av de mest användbara funktionerna på Facebook-sida är det chatt-klient som tillåter dig att kommunicera direkt med dem på din vänlista. Den chattklient kan du skicka snabbmeddelanden till andra Facebook-vänner genom att klicka på en väns namn, in lite text och trycka på "Enter". Förutom vanlig text, chattklienten också låter dig skicka enkla ikon bilder eller symboler i meddelanden för att göra dem mer livlig och underhållande. En symbol för ikonen som vanligtvis används på Facebook-sida är att en haj. Med hjälp av ett kortkommando kommando kan du ange en haj-ikonen i din Facebook-meddelanden på några sekunder.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto. När du har loggat in och din hemsida visas, klicka på "tillgänglig för chatt" länken i åtgärdsmenyn längst ned till höger på sidan för att ställa in chattstatus som "Online".

2 Klicka på namnet på en online Facebookvän med vem du vill chatta. Listan över vänner som du har kommunicerat med nyligen visas på höger sida av skärmen. De som är på nätet har en grön cirkel bredvid deras namn.

3 Skriv meddelandetexten i chattrutan som vanligt. När du kommer till den punkt i meddelandetexten där du vill ange haj symbol för ikonen, anger "(^^^)" i chattrutan. Ta inte med citattecken. Den "^" symbol är placerad ovanför den "6" -tangenten, den "(" symbol ovanför "9" -tangenten och ")" ovanför "0." Tryck på "Shift" och lämplig för att öppna önskad symbol.

4 Tryck på "Enter" efter att "(^^^)" i chattrutan. Haj symbol för ikonen visas i meddelandeområdet och är synlig för dig och din Facebook-vän.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com