Hur man skriver ut i svartvitt med Windows Fotogalleri

November 5

Microsoft, känd för sin produktion av operativsystemet Windows, erbjuder sina Fotogalleri program som en del av Windows Live-uppställning. Programmet blandar med användarnas Windows Live-konto, där en användares Microsofts e-postkonton och bloggar är bosatta. Användare kan välja att dela foton i fotogalleriet på deras blogg eller tagga personer eller platser i varje foto. Programmet gör det också möjligt för användare att dela vissa fotoalbum via Windows Live plats med sina vänner på Windows Live eller allmänheten.

Instruktioner

1 Öppna Windows Live Photo Gallery genom att först klicka på ikonen Windows och sedan välja mappen märkt "Windows Live" och klicka på "Windows Live Photo Gallery." Bilderna från din "Mina bilder" mappen kommer automatiskt att dyka upp i programmet.

2 Markera bilden du vill konvertera till svartvitt. Klicka på "Färgjustering" alternativet till höger på fotot.

3 Klicka på fältet märkt "Saturation" och dra det så långt till vänster som det går. Bilden blir från ett färgfoto till svartvitt.

4 Välj "Nästa", som är formad som en pil som pekar till höger, i den nedre delen av programmets fönster. Välj en mapp där du vill spara din bild och skriv det namn du vill spara den under i fältet "Namn" -fältet och klicka sedan på "Spara".

5 Klicka på "File" alternativet längst upp i fönstret och välj "Skriv ut" från menyn. Välj den skrivare som du vill skriva ut med rullgardinsmenyn i fönstret som öppnas, klicka på "Skriv ut" för att skriva ut fotot.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com