Hur man tar bort Firefox

August 4

Mozilla Firefox är en webbläsare program som liknar Microsoft Internet Explorer, med många av de plug-ins och komponenter. Om du har avinstallera Firefox att frigöra utrymme på hårddisken, byta webbläsare eller installera det, måste du eliminera det genom Windows. Firefox har inte en intern avinstallera alternativ.

Instruktioner

1 Stäng webbläsaren Firefox. Tryck på Ctrl, Alt och Del knappar samtidigt. Rulla nedåt i listan över program som körs. Stäng alla Firefox program som visas i listan.

2 Öppna Start-menyn. I Windows XP, välj "Kontrollpanelen" och sedan "Lägg till eller ta bort program." I Windows Vista, klicka på "Kontrollpanelen" och sedan "Program och funktioner."

3 Leta upp och markera Mozilla Firefox. I Windows XP, klicka på knappen "Ta bort". I Windows Vista, klicka på länken "Avinstallera" högst upp på Program sidan.

4 Följ anvisningarna för att avinstallera Firefox.

5 Stäng Kontrollpanelen, gå till C-enheten och dubbelklicka på "Program." Titta igenom mappar för "Mozilla Firefox." Om mappen är fortfarande i "Program Files" högerklicka på den och välj fliken "Ta bort".

Tips

  • Om du tar bort Firefox av misstag, måste du installera om programmet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com