Instruktioner för Microsoft OneNote

September 8

Instruktioner för Microsoft OneNote


Microsoft OneNote är ett program som fungerar som en anteckningsbok för att hålla anteckningar och information på ett ställe på en datorenhet. Den levereras med Microsoft Office Home and Student, MS Office Home and Business, och MS Office Professional. OneNote gör anteckningar som ska skickas till andra via e-post och även tillåter anteckningar som ska sparas i Portable Document Format. Mottagaren av ett OneNote meddelande inte behöver ha programmet installerat på sin dator. Dessutom kan bärbara datorer delas med flera användare över ett nätverk.

Instruktioner

OneNote Nybörjare Instruktioner

1 Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och sedan "Microsoft Office" och välj "Microsoft Office OneNote 2007."

2 Klicka på "File" och sedan "Ny" och välj "Notebook ..." från menyraden högst upp på skärmen. I "Guiden Ny Notebook" dialogrutan typ "My Test" i "Namn:" avsnitt. Till höger från "Color" rullgardinslistan, välj "Red", som är den fjärde färgen till höger i den översta raden. Klicka på "Nästa" -knappen. Välj "Jag kommer att använda det på den här datorn" och klicka på "Nästa" -knappen. Klicka på "Skapa" -knappen för att komma överens med placeringen av den bärbara datorn. Ett nytt test anteckningsbok skapas.

3 Högerklicka på "Ny Avsnitt 1" -fliken och välj "Byt namn ..." från popupmenyn. Skriv in ordet "semester" och tryck på "Enter" på tangentbordet. Högerklicka på "semester" -fliken, välj "Avsnitt Color" och sedan "Purple." Rikta muspekaren inuti den grå streckade linjer rutan och skriv "Hawaii." Klicka på datumet direkt under den grå streckade rutan klicka på kalenderikonen till höger och välj ett datum två veckor in i framtiden. Högerklicka på tid direkt under dagen och välj "Klipp ut" från popupmenyn.

4 Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och välj "Internet Explorer", eller öppna valfri webbläsare på skrivbordet och lämnar OneNote öppet i bakgrunden. Skriv "http://maps.bing.com" i adressfältet i webbläsaren. I sökrutan av Bing Maps, typ "Kahului Beach Road, Maui, Hawaii" och klicka på förstoringsglaset eller tryck på "Enter" på tangentbordet.

5 Klicka på OneNote program i aktivitetsfältet i Windows för att föra den till förgrunden och lämnar kartan över Maui öppet i bakgrunden. Inuti OneNote, klicka på "Infoga" från menyraden och sedan "Screen Clipping ..." En förklaring till hur man får en skärm klippning till OneNote visas längst ned till höger på skärmen och OneNote försvinner från den aktuella vyn. Klicka på den övre vänstra hörnet av Kahului Beach Road, håll ned musknappen, dra till botten av Hoaloha Park, och sedan släppa musknappen. OneNote visas i förgrunden på skärmen igen och ett litet klipp av kartan över Maui kommer att visas i "semester" -fliken.

6 Klicka på den vita utrymmet på övre högra hörnet av öppna fliken nedanför den lila kontur. Typ "Dykning" tryck på "Enter" på tangentbordet och skriv "Shopping". Högerklicka på ordet "shopping" och välj "Bullets" från popupmenyn. Klicka smiley från listan till höger. Klicka på "Dykning" och klicka på markeringen från listan till höger. Stäng listan till höger genom att klicka på "X" knappen till höger om "Bullets" rubriken.

7 Klicka på "tabell" i menyraden och välj "Infoga tabell ...." Typ 2 för "Antal kolumner" och typ 2 för "Antal rader". Klicka på "OK" -knappen. Klicka var som helst på bordet och en liten blå bar bildas runt den. Klicka och håll ner musknappen över toppen av det blå fältet och flytta tabellen en tum under "Shopping" i listan skapades tidigare. Släpp musknappen och bordet har flyttat. Klicka på den första cellen i tabellen. Skriv "Hotel." Tryck på "Tab" -tangenten på tangentbordet två gånger och sedan skriva "bekräftelsenummer."

8 Klicka på "Infoga" och sedan "Tag" och välj "Viktigt" från menyraden. En gul stjärna visas bredvid "bekräftelsenummer."

9 Klicka på "Verktyg" och sedan "Skrivverktyg" och sedan "pennor", och välj "Röd (tjock)." Klicka på "Verktyg" och sedan "pennläge", och välj "Skapa Handskrift Only." Under den nyskapade "Hotel" bord, dra ut ordet "Hotel" med musen. För att rita bokstaven "H" i "Hotel", klicka och håll ner musknappen och dra musen nedåt och släppa knappen. Placera muspekaren över mitten av denna linje, klicka och håll musknappen och dra musen till höger och släpper knappen. Placera muspekaren för att göra den sista raden i brevet "H", klicka och håll nere musknappen och dra musen nedåt och släpper knappen. Upprepa denna process för att skapa den "otel" för att slutföra ordet. Välj "Verktyg" och "Konvertera handskrift till text." Ordet "Hotel" har omvandlats till text.

10 Klicka på "Verktyg" och sedan "skrivverktyg" och välj "Type / Selection Tool" att justera muspekaren från pennläge. Flytta muspekaren över "Hotel" ord, klicka på toppen av det blå fältet som visas, håll musknappen och dra rutan på toppen av kartan intill Kahului Beach Road. Släpp musknappen. Klicka en gång till höger om "l" i "Hotel" och välj "Infoga" och sedan "Symbol" från menyraden. Klicka på en symbol, såsom en cirkel, och klicka på "Infoga" -knappen. Klicka på "Stäng" -knappen.

11 Klicka på "X" -knappen i det övre högra hörnet av OneNote ansökan. Programmet stängs utan att behöva spara information. Klicka på "Start" och sedan "Alla program" och sedan "Microsoft Office" och välj "Microsoft Office OneNote 2007." Applikations startar om med "Semester Tab" öppet.

12 Klicka på "File" och välj "Stäng Notebook" från menyraden. Klicka på "X" i det övre högra hörnet för att stänga OneNote ansökan. Klicka på "Start" och sedan "Documents" och navigera till "OneNote bärbara datorer" mappen. Högerklicka på "My Test" mappen och välj "Ta bort". Klicka på "OK" -knappen för att bekräfta att du vill ta bort den bärbara datorn.

Tips

  • En bärbar dator kan skickas till en e-postmottagare med Microsoft Outlook. Mottagaren behöver inte OneNote att öppna e-postmeddelandet.
  • En bärbar dator kan sparas i Portable Document Format (PDF).
  • Taggar är ett kraftfullt verktyg. OneNote söker med taggar för att enkelt hitta objekt såsom de taggade som "Viktigt".
  • En "Spara" -knappen inte visas i menyraden eftersom objekt sparas omedelbart.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com