Hur kan man vara på Facebook utan att någon veta

September 14

När du loggar in på Facebook, automatiskt logga in på webbplatsens chatsystem. Detta innebär att när någon tittar på sina onlinekontakter, visa upp. Detta kan vara ett problem om du inte vill att någon - till exempel dina föräldrar eller en vän som du sa ju att han var upptagen - att veta att du är på Facebook. Tyvärr gör Facebook inte erbjuda möjligheten påmönstring utan förekommer på nätet i chatten systemet. Men till skillnad från vissa andra chattsystem, Facebook chatt inte meddela dina kontakter som du har skrivit på.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto. Detta gör att du verkar som tillgänglig för chatt, men inte meddela dina vänner att du har kommit på nätet.

2 Klicka på den lilla växelformad ikon i det nedre högra hörnet på din Facebook-sida, omedelbart under chattsystemet. Detta tar upp en kort lista med alternativ.

3 Klicka på "tillgänglig för chatt" i listan som visas för att ta bort bocken bredvid. Detta gör att du otillgänglig chatta, vilket innebär att du visas som offline för dina vänner. Göra detta så snabbt som möjligt. Eftersom Facebook inte meddela dina vänner när du loggar in på, är den enda chans du har att åka fast om en av dem fläckar dig innan du lyckas gå offline i chatten.

Tips

  • Även när du är säkert offline i chatten, kan dina vänner fortfarande att kunna räkna ut att du är på Facebook. Gör inte saker som uppdatera din status, inlägg på en väns vägg eller kommentera ett foto när du låtsas att du inte är på Facebook, som de människor du undviker kan se denna aktivitet och inser du är online trots allt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com