Hur man skickar en Evite på Facebook

June 19

Hur man skickar en Evite på Facebook


Facebook tillåter användare att skapa händelser och skicka elektroniska inbjudningar (evites) på Facebook vänner och andra kontakter. Om evenemanget äger rum i en fysisk plats, kan du lägga till gatuadressen. Du kan välja med vem man ska dela händelse, och du kan även skriva in andra e-postadresser för att skicka evites till människor som inte har Facebook-konton.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och gå till Facebook webbplats (facebook.com). Skriv din e-postadress och lösenord. Klicka på "Logga in" för att logga in på ditt Facebook "Home" sida.

2 Klicka på "Händelser" i din profilinformation på vänster sida av Facebook "Home" skärmen.

3 Klicka på knappen "Skapa en händelse" på "händelser" för att öppna "Skapa en händelse" sidan.

4 Fyll i den begärda informationen på "Skapa en händelse" sidan. Välj datum och tid. Skriv vad du planerar, var och mer information, om tillämpligt.

5 Klicka på knappen "Välj rum". I "Bjud in dina vänner" i dialogrutan kryssa i rutorna intill människor att bjuda in. Skriv en e-postadress för att bjuda in andra via e-post. Klicka på knappen "Spara och stäng".

6 Klicka på "Skapa händelse" -knappen. Den "Event" skapas. Evites skickas automatiskt till varje person du valde i steg 5.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com