Hur man skapar en kommenterad lista

December 11

Hur man skapar en kommenterad lista


Kommenterade listor är lager av föremål eller handlingar tillsammans med en kort förklaring eller kommentar. Sådana listor är viktiga när dokumentet är inte bara för personligt bruk, till exempel när du lämnar ut camping utrustningslistor till barn, måste du förklara användningen av varje objekt. Det finns inte en uppsättning metod för att göra kommenterade listor, men att hålla objekten till vänster på sidan och den förklaring till höger, gör listan lättläst.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word och gå på Visa-menyn. Klicka på "linjal" för att avslöja de horisontella och vertikala linjaler, eller välj den lilla ikonen på toppen av den vertikala rullningslisten.

2 Högerklicka en gång i mitten av den horisontella linjalen. Detta kommer att lämna "tabbstopp" en rätvinklig märke som liknar bokstaven "L" Varje gång du vill flytta på denna punkt på sidan, tryck på "Tab" på tangentbordet.

3 Skriv ner titeln på din första punkt se till att den inte gå förbi "L" på linjalen. Om den gör det, tryck på "Enter" för att fortsätta till en ny rad. När du är klar, placera markören på den högra kanten av den första raden och tryck på "Tab."

4 Ange synpunkter på objektet. Placera markören före den första bokstaven och tryck på "Tab" varje gång orden i en ny rad visas till vänster på sidan. När du är klar, tryck på "Enter" två gånger för att skriva nästa objekt titel.

5 Välj en titel i taget och klicka på "B" -knappen på verktygsfältet för att göra dem fet och skilja dem från kommentarerna. På så sätt kan du undvika att välja förklaringarna misstag.

Tips

  • Inte dela upp sidan i två kolumner i menyn "Sidlayout". Denna åtgärd delar bara en text på mitten, precis som tidningar gör. Det tillåter inte att du kan skriva på båda sidor av sidan växelvis.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com