Vad kan Nook e-läsare gör?

March 23

Vad kan Nook e-läsare gör?


Nook är en e-läsare som produceras av Barnes & Noble. På Nook, kan du utföra en mängd olika funktioner från att läsa böcker, tidskrifter och tidningar att lagra filer. Läsa på en Nook är en mer interaktiv upplevelse än att läsa en pappersbok eftersom du kan trycka på skärmen för att göra anteckningar eller läsa mer om ett ord. Med ens har du också omedelbar tillgång till tusentals titlar för nedladdning.

nedladdning innehåll

Nook kan du ha trådlös tillgång till Barnes & Noble, så att du kan bläddra bland miljontals böcker, tidskrifter och tidningar. Du kan köpa e-böcker, tidskrifter och tidningar för nedladdning och de är direkt lagras på din Nook. Med tidskrifter och tidningar har du möjlighet att ladda ner en enda upplaga eller prenumerera på publikationen. Hämtat innehåll lagras på din Nook så att du kan komma åt den när som helst.

läsning Text

Använd Nook att läsa e-böcker, tidskrifter och tidningar som du har hämtat. Använda pekskärmen eller sida tur för att slå sidorna när du läser. Du kan också peka på skärmen för att göra anteckningar eller slå upp ord för att hitta definitioner. Dessutom använder skanningsfunktionen om du vill snabbt bläddra igenom en bok för att hitta ett särskilt avsnitt.

In- och utlåning

Med hjälp av Nook, kan du låna titlar från vänner eller från biblioteket. Böcker som du lånar är omedelbart tillgängliga på Nook för en tidsperiod som anges av långivaren. Du har också möjlighet att låna ut böcker som du äger till en vän så att han också kan läsa boken. Nook kan du ansluta med dina vänner att dela titlar som du tror andra skulle njuta.

Lagring

Du kan också använda Nook som en fil lagringsenhet. Ladda upp filer till din Nook att använda den som en säkerhetskopia eller att ta filer från en dator på språng. Du kan lägga till bilder för att använda som en bakgrund eller skärmsläckare att anpassa Nook. Nook kan visa många olika filtyper, inklusive PDF.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com