Hur man skriver ut CD-etiketter i Word 2007

January 16

Hur man skriver ut CD-etiketter i Word 2007


Om du har bränt en CD för en vän eller familjemedlem du antagligen etiketten vara lika spännande som innehållet. Du behöver inte nöja sig med en tråkig skiva med en titel skrivet i permanent markör. Microsoft Word 2007-programmet innehåller en rad mallar för att göra olika typer av etiketter, från adressetiketter till CD-omslag. Mallarna gör det enkelt att sätta ihop en professionell etikett som perfekt täcker toppen av din CD.

Instruktioner

1 Sätt limmet CD etikettpapper i skrivarens pappersmatnings. Öppna Microsoft Word 2007 programvara och klicka på "Nytt".

2 Bläddra igenom avsnittet "mall" längst till vänster i fönstret och klicka på "Etiketter" alternativet. Klicka på länken "Media" på mittpanelen i fönstret.

3 Bläddra igenom de tillgängliga media etiketter och leta reda på specifika CD etikettdesignen som du vill använda, till exempel "CD / DVD Face Etiketter" eller "Holiday CD-etiketter." Dubbelklicka på etikettens ikonen för att öppna ett nytt dokument med CD etikettmallen.

4 Klicka på textrutan längst upp på CD etikettmallen och skriv in titel för CD. Klicka på textrutan längst ner och skriva in ytterligare information, till exempel artistens namn, anteckningar eller låtlistan.

5 Klicka på ikonen för Microsoft Office i övre vänster i fönstret och välj "Skriv ut". Klicka på "OK" för att skriva ut CD-etiketten.

Tips

  • Avsnittet "Media" omfattar endast media etiketter som installerats med Windows 2007. Microsoft har ytterligare CD etikettmallar tillgängliga för nedladdning. Välj "Nytt" igen och klicka sedan på "Microsoft Office Online" post i avsnittet "Mallar". Skriv "CD-etiketter" i sökfältet för att få upp en lista över ytterligare CD etikettmallar finns för gratis nedladdning. De textrutor som ingår i mallen kan ändra storlek om de inte ger dig tillräckligt med utrymme för att inkludera titel och spårinformation som du vill använda. Klicka på någon kant av textrutan och dra utåt för att ändra storlek på lådan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com