Hur skapar jag omröstningar på en webbsida?

March 17

Hur skapar jag omröstningar på en webbsida?


En undersökning är en metod för att fråga flera personer att ställa en specifik fråga och hitta det vanligaste svaret. Du ställer en fråga och ge flera svar nedanför den här frågan. Besökare markera sin föredragna svar. Webbsidor kan du samla ett stort antal yttranden eftersom du når en mycket större publik än med traditionella metoder. Du kan skapa en enkät för din webbsida med hjälp av en gratis online-resurs.

Instruktioner

användning Snappoll

1 Gå till Snappoll webbplats (se Resurser). Snappoll inte kräver att du registrera ett konto för att använda omröstningen-making service.

2 Klicka antingen "Jag har inte min egen webbplats eller jag vill länka till min poll" eller "Jag har min egen hemsida och vill kod för att inkludera en enkät i min hemsida" länken.

3 Använd menyerna på sidan för att skriva din omröstning fråga och ange hur många möjliga svar på din fråga har. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.

4 Skriv in de möjliga svaren på din fråga i textfälten. Klicka på knappen "Nästa" när du är klar.

5 Fortsätt att använda textfält och menyer för att designa din enkät. Till exempel, skriv in önskad titel för din enkät knappar i avsnittet "Text" och välj en färg för din enkät innehåll i "Design" område.

6 Klicka på "Finish" -knappen, kopiera koden som visar och klistra in den på webbsidan som du väljer att lägga till omröstningen funktionen. Undersökningen innehåller en "Visa resultat" länk som gör att du och dina besökare att avslöja svaren på din fråga.

Använd Fri Spindelväv omröstningar

7 Ta upp Free Website Undersökningar webbplats (se Resurser). Klicka på fliken "Gå med gratis" att registrera dig för ett gratis konto.

8 Klicka på "Skapa omröstning" länk och skriv in den information som krävs, såsom enkät fråga, i textfält som automatiskt visas. Använd rullgardinsmenyerna för att ange hur ofta en användare kan rösta och om du accepterar mer än ett svar på din fråga. Klicka på "Skapa omröstning" -knappen när du är klar.

9 Använd rullgardinsmenyerna i "Redigera Poll" rutan för att formatera din enkät. Till exempel, klicka på "Röstning Lådtyp" för att ange inriktningen av dina frågor och välja ett typsnitt, såsom helvetica, i menyn "Typsnitt". Klicka på "Uppdatera Poll" för att fortsätta.

10 Kopiera koden som automatiskt visar i textrutan och klistra in i din webbsida att publicera enkät på din webbplats.

11 Klicka på "Visa resultat" länk på omröstningen för att få svar på den frågan.

användning Polldaddy

12 Peka din webbläsare till Polldaddy webbplats (se Resurser) och klicka på knappen "Kom igång".

13 Klicka på knappen "Sign Up" bredvid "Free" titel för att registrera en kostnadsfri tjänst. Annars, klicka på knappen "Sign Up" bredvid "Pro" eller "Corporate" plan för att få fler alternativ, som obegränsade frågor per undersökning. Följ instruktionerna för att slutföra registreringen och betalning (i förekommande fall) process.

14 Klicka på fliken "omröstningar", och klicka sedan på "Skapa en ny omröstning" knappen till höger.

15 Skriv din enkät frågor och svar i texten sätter in förutsatt. Klicka på "Media" -knappen bredvid varje fält för att ange en bild eller ljudfil, om så önskas.

16 Rulla ner och använda menyerna för att styla din omröstning och ange sina beteenden. Till exempel, klicka på en knapp bredvid önskad enkät layout i "Välj en omröstning Style" sektionen och välja om du vill att dina resultat för omröstning döljas genom att klicka på ett alternativ i avsnittet "poll Options". Klicka på "Skapa omröstning" -knappen när du är klar.

17 Välj "JavaScript" i dialogrutan som visas automatiskt för att få koden för att lägga till din enkät på din webbplats eller blogg. Annars väljer ett annat alternativ, såsom "Facebook" för att få koden som krävs för denna specifika kontot. Kopiera koden och klistra in den på din webbsida.

18 Logga in på ditt Polldaddy konto och klicka på "dashboard" -fliken. Din enkät resultat visas på sidan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com