Lista över Hidden Yahoo Messenger Smilies

April 17

Lista över Hidden Yahoo Messenger Smilies


Yahoo! Messenger är en enkel att använda program för snabbmeddelanden Yahoo erbjuder sina användare. Den tillåter användare att hålla kontakten med allmänhet någon som har det här programmet på sitt system. Även om det redan kommer med förinställda smilies tillgängliga i menyn för uttryckssymboler, smilies det finns också dolda Yahoo! Messenger finns att många användare inte vet om att de inte finns i IM rutan. Dessa kan sättas in helt enkelt genom att skriva kortkommandot direkt i snabbmeddelande. Allmänhet, smilies är gula och runda. De har ansikten som förmedlar känslor och flera är animerade.

Jag vet inte och inte lyssna

Genväg: :-??
I Do not Know gul smiley har en blick av förvirring på sitt ansikte. Det kliar i grunden på baksidan av huvudet, och sedan rycker på axlarna.

Genväg: %-(
Medan du för in spetsen av sina fingrar i öronen för att stoppa sig själv från att höra något, ser inte lyssnar smiley arg. En person kan använda detta när de är irriterade eller upprörda.

Be och pengar Eyes

Symbol: [-O <
Den be smiley ser uppåt, blundar och sätter ihop händerna medan munnen en bön.

Genväg: $ -)
Ordspråket "Han har dollar tecken i hans ögon" kommer bokstavligen till liv med pengar synar smiley. Blinkande dollartecken visas i sina ögon, samt en stor girig leende.

Inte värdigt och Oh Go On

Genväg: ^:) ^
Även om namnet på denna smiley avger en helt annan innebörd, det är faktiskt en smiley som ger beröm. Den inte värdigt smiley böjer ner till en annan.

Genväg: -j
Detta skrattar smiley förmedlar helt enkelt en person som de kan gå vidare med deras konversation, och faktiskt ser inte mycket intresserad

visslande

Genväg: :-\"
Denna smiley skiljer sig något från de andra. Det är faktiskt vända åt sidan, till synes ser ut åt sidan. Det rullar sina ögon på en oskyldig sätt och visselpipor. Musikaliska noter strömma ut ur dess mun med varje visselpipa.

Känner sig utmattad

Genväg: b- (
Med en blåtira och tungan sticker ut, detta uttryckssymbol faktiskt ser ut som det var beat upp. Det börjar som en enkel blinkning smiley, men en hand dyker i, slår den, och lämnar den med en blåtira. Det ser ut som stansen lämnade smiley med allvarliga skador.

Freds märke

Genväg:)> -
När införas, bildar denna smiley en fredstecken med sin högra pekfingret och långfingret.

Skäms på dig

Genväg: [-X
Denna smiley faktiskt gör en person som känner sig som om de har gjort något riktigt fel. Med en blick av besvikelse på sitt ansikte, skakar sitt pekfinger på den person som det sänds till.

Dans

Genväg: \: D /
Denna smiley ser ut som det kom direkt från 1977: s "Saturday Night Fever". Det har fått de rörelser och ett stort leende! Den kan användas för att förmedla super glada känslor.

Kom an

Genväg:>: /
Om du letar efter en kamp, ​​helt enkelt skicka en vän Bring It On smiley! Det vågor sin fingrar på den person, ber dem att ta det på och att den andra är redo för det.

Frustrerad

Genväg: -L
Till skillnad från alla andra uttryckssymboler är frustrerade en faktiskt en mycket ljus nyans av rött för att visa sina frustrationer.

Hihi

Genväg: ;))
Yahoo! Messenger förinställda smilies inkluderar en som skrattar hysteriskt; dock den Hee Hee smiley faktiskt helt enkelt en mjuk fniss. Den försöker även att täcka sin mun när den fnissar.

chatterbox

Genväg: :[email protected]
Vissa människor aldrig sluta prata. Chatterbox emot flyttar sina ögon från sida till sida som om den inte lyssnar till vad personen säger.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com