Hur Synkronisera Facebook-händelser och födelsedagar till Outlook

March 6

Hur Synkronisera Facebook-händelser och födelsedagar till Outlook


Konsolidera alla dina händelser till en enda plats genom att synkronisera dina Facebook-händelser och vänners födelsedagar med Microsoft Outlook 2013 kalender. Facebook kan exportera data som en Internet Kalender prenumeration, som kan öppnas i Outlook inbyggt. ICS kalendrar uppdateras automatiskt, så om någon av dina händelser blir inställd eller om du lägger till en ny händelse, kommer ändringarna omedelbart återspeglas i Outlook-kalendern. Händelser och födelsedagar läggs till som separata kalendrar, men du kan lägga dem med dina andra kalendrar.

Instruktioner

1 Öppna Facebook, logga in på ditt konto och klicka sedan på "händelser" app för att visa händelser och andra alternativ för händelser och födelsedagar.

2 Klicka på "Kommande händelser" länken i avsnittet "Du kan lägga till händelser till Microsoft Outlook ..." på sidan för att visa dialogrutan Starta program. Välj "Microsoft Outlook" från Sänd till lista och klicka på "OK" för att öppna kalendern i Outlook.

3 Klicka på "Ja" om Outlook varnar dig att kalendern inte innehåller några möten. Denna varning visas endast om kalendern är tom. Om händelser får läggas till Facebook, kommer de att visas i kalendern. Klicka på "Ja" för att lägga till kalendern i Outlook och att prenumerera på uppdateringar.

4 Klicka på länken "Födelsedagar" på Facebook, välj att öppna filen med Microsoft Outlook och klicka på "OK". Klicka på "Ja" för att lägga till Internet kalender Outlook-kalendrar och prenumerera på uppdateringar.

Tips

  • Om du inte ser Microsoft Outlook i listan Starta program, klicka på "Välj" -knappen, öppnar "C: \ Program \ Microsoft Office \ Office15" mappen, välj "Outlook.exe" filen och klicka på "Öppna . " Klicka på "OK."
  • Facebook-kalendrar till de andra kalenderlista i Outlook-kalendern. Att överlagra olika kalendrar, kontrollera sina rutor i Andra kalendrar sidan. Att dölja specifika kalendrar, avmarkera sina lådor.
  • För att exportera en enstaka händelse, öppna den genom att klicka på "..." -ikonen och välj "Export Event" i menyn. Klicka på "Spara i Kalender" och klicka på "Export". Spara filen på hårddisken och dubbelklicka på den och välj att öppna den i Microsoft Outlook 2013.
  • Radera händelser från Microsoft Outlook-kalendern tar inte bort dem från Facebook. Men att ta bort objekt från Facebook kalendern bort automatiskt händelser från Outlook.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com