Yahoo Avatar Spel

May 25

Yahoo Avatar Spel


Yahoo! Games har inte spel där du måste skapa en avatar per säga; men som ni skriva kommentarer eller navigera genom webbplatsen kan du välja eller foto en ikon som kommer att fungera som din avatar. Yahoo! Games har många sociala spel där du styr tecken som måste interagera i en virtuell värld. Du kan granska varje spel genom att skriva om spelets träffar och missar. Din avatar kommer att visas bredvid dina kommentarer.

Yahoo! Games: Mafia Wars

I "Mafia Wars", du spelar en gangster i New York som måste bygga en kriminell imperium över hela världen till olika städer, inklusive Moskva och Bangkok. Du måste begå brott för att samla in pengar, besegra rivaliserande chefer, rekrytera vänner till din organisation och köpa vapen för att stiga genom maffian. Att spela spelet, klicka på "Tillåt" på huvudsidan. Du har också möjlighet att dela spelet på Facebook eller Twitter. Välj ett namn och börja spela.

Yahoo! Games: en flicka i staden

I "A Girl in the City," du spelar Laura, en flicka från en liten stad som just har flyttat till New York med en journalistik grad. Du måste intervjua New York-borna att skriva bra artiklar, söka efter objekt som är en del av den interaktiva berättelsen och spela minispel, såsom pussel och reflex spel. Du kan köpa och ladda ner spel för $ 6.95 eller ladda ner gratis testversion för en timme.

Yahoo! Games: Millennium: A New Hope

I "Millennium: A New Hope," du tar på sig rollen som Marine, en krigare som måste slå in på en resa genom landet Myst. Strävan tar dig över berg, grottor och skogar, och du samla föremål, förvärva kunskaper och strids monster. Du kan köpa och ladda ner spel för $ 6.95 eller ladda ner gratis testversion för en timme.

Yahoo! Games: Mystery Case Files: Trettonde skalle

I "Mystery Case Files: trettonde skalle," du måste hjälpa Sara hitta sin försvunne make i en obehagligt Louisiana herrgård. För att stoppa en ond pirat förbannelse, måste du hitta hundratals gömda föremål för att avslöja hemligheten med trettonde skallen. Du kan köpa och ladda ner spel för $ 6.95 eller ladda ner gratis testversion för en timme.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com