Så här ändrar Wordpress Twenty Ten Rubriker

April 24

Twenty Ten, standardtemat medföljer Wordpress, visar två objekt i rubriken högst upp på varje sida på webbplatsen. Dessa poster är titeln på din webbplats, och "tagline" - ett litet block av kursiv text som vanligen innehåller en beskrivning av webbplatsens tema eller innehåll. Eftersom rubriken på din webbplats är i allmänhet den första som besökarna ser, är det bäst att välja en titel och tagline som beskriver webbplatsen exakt samtidigt fånga besökarnas uppmärksamhet. Ändra båda dessa på skärmen Wordpress Allmänna inställningar.

Instruktioner

1 Expandera avsnittet "Inställningar" i Wordpress instrumentbrädan menyn genom att klicka på länken "Inställningar" i menyn vänstra kolumnen.

2 Klicka på länken "Allmänt".

3 Klicka på "Site Titel" rutan och skriv titeln som du vill använda för din webbplats. The Twenty Ten tema visar webbplatsens titel med hjälp av fet text på vänster sida av huvudet på varje sida.

4 Klicka på "Tagline" rutan och skriv den text som du vill använda för din webbplats tagline. The Twenty Ten tema visar tagline använder kursiv text på den högra sidan av huvudet på varje sida.

5 Rulla längst ned på menyn och klicka på knappen "Spara ändringar".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com