Avinstallera Norton Utility

July 25

Avinstallera Norton Utility


Under årens lopp har Norton producerat flera bitar av programvara som sträcker sig från antivirusprodukter att faxa tjänster till spökbilder programvara. Några av dessa produkter bädda sig så långt in i datorns systemfiler det verkar nästan omöjligt att bli av med dem helt. Norton har ett verktyg som heter Removal Tool Norton, som syftar till att ta bort sina produkter från datorn. Removal Tool Norton är lätt att ladda ner och lättare att köra; du behöver bara veta hur man får det.

Instruktioner

2009 produkter

1 Följ länken längst ner i denna artikel för att komma åt Norton Account inloggningssidan. Logga in eller registrera dig som ny användare. Välj "Norton-produkt" under "registrerade produkter och tjänster."

2 Kopiera produktnyckeln från platsen. Det är viktigt att ha din produktnyckel för att installera. Stänga av Norton webbplats. Följ länken längst ner i denna artikel för att komma åt Norton Removal Tool.

3 Ladda ner verktyget och spara den på skrivbordet i Windows. Aktivera verktyget för borttagning. Följ instruktionerna på skärmen.

2008 produkter

4 Öppna Norton-produkten. Välj "Norton-konto" längst upp till höger i fönstret. Logga in på ditt Norton Account, och välj produkt (er) du vill ta bort.

5 Kopiera produktnyckeln från platsen. Det är viktigt att ha din produktnyckel för att installera. Stänga av Norton webbplats. Följ länken längst ner i denna artikel för att komma åt Norton Removal Tool.

6 Ladda ner verktyget och spara den på skrivbordet i Windows. Aktivera verktyget för borttagning. Följ instruktionerna på skärmen.

2007 produkter

7 Öppna Norton-produkten. Välj "Norton-konto" på vänster sida av fönstret under "Quick Links". Logga in på ditt Norton Account. Välj produkt (er) du vill ta bort.

8 Kopiera produktnyckeln från platsen. Det är viktigt att ha din produktnyckel för att installera. Stänga av Norton webbplats. Följ länken längst ner i denna artikel för att komma åt Norton Removal Tool.

9 Ladda ner verktyget och spara den på skrivbordet i Windows. Aktivera verktyget för borttagning. Följ instruktionerna på skärmen.

Tips

  • SPELA TEATER! Och WinFAX är Norton Utilities. Om du har installerat dem, se till att säkerhetskopiera din information innan du kör Removal Tool.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com