Hur man byter till återkommande Outlook Web Access från Outlook Web Access ljus

March 7

Hur man byter till återkommande Outlook Web Access från Outlook Web Access ljus


Outlook Web Access (OWA) gör det möjligt att få tillgång till e-post och annan information som lagras på en Microsoft Exchange Server från en webbläsare. Ju enklare Outlook Web Access ljus alternativ, avsedda att användas i situationer där webbläsaren du använder inte stöder den fullständiga versionen, eller över långsamma Internetanslutningar, ger färre funktioner än den fullständiga versionen. Det är enkelt att byta till den vanliga versionen, men du måste använda Microsoft Internet Explorer version 6 eller senare att göra det.

Instruktioner

1 Logga ut från din befintliga Outlook Web Access ljus session genom att klicka på "logga ut" i det övre högra hörnet och stäng sedan webbläsaren.

2 Öppna Microsoft Internet Explorer på din dator. Du måste använda IE och inte ett alternativ webbläsare för att använda hela OWA-gränssnittet.

3 Skriv din OWA-adress i Internet Explorers adressfält och tryck på "Return".

4 Ange ditt OWA användarnamn och lösenord i fälten. Om du ser en bock i rutan "Använd Outlook Web Access Light," klicka på kryssrutan för att ta bort den.

5 Klicka på orange "Log On" -knappen. OWA laster med det fullständiga gränssnittet.

Tips

  • Om du använder en annan än Microsoft Internet Explorer, OWA greys ut "Använd Outlook Web Access Light" kryssrutan så att du kan inte ändra inställningen.
  • Om du använder en delad dator, alltid vara noga med att logga ut i slutet av sessionen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com