Hur man lär sig Excel gratis på datorn

December 9

Hur man lär sig Excel gratis på datorn


Du kan lära dig Microsoft Excel gratis på din dator, som kan vara antingen en PC eller Mac. Excel är kalkylprogram som är en del av varje Microsoft Office-program svit. Microsoft tillhandahåller gratis online kurser som visar hur använder Excel för att registrera numeriska data, göra olika matematiska beräkningar och sedan visa dina data och dess resultat på ett meningsfullt format. Dessutom är tillgänglig via Florida Gulf Coast University online Excel 2007 Tutorial.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", klicka på "Alla program", klicka på "Microsoft Office" och klicka sedan på "Microsoft Office Excel 2007" för att visa sin Bok1 - Microsoft Excel-fönstret.

2 Klicka på den blå frågetecknet - Hjälp Microsoft Office Excel - för att visa hjälp Excel-fönstret. Rulla till "utbildning" och klicka sedan på den för att visa en lista över utbildnings ämnen. Klicka på "Excel 2007 kurser" för att visa dess fönster, som är undertiteln: En färdplan för Excel 2007 utbildning. Klicka på titeln av någon kurs listas här för att visa sin webbplats, läsa sin titelbladet, klicka på "Starta den här kursen" för att visa sidan 2, och klicka sedan på "Back" och "Nästa" för att navigera genom sina webbsidor. De flesta av dessa kurser inkluderar praktiska övningar och tester för självbedömning. När du har avslutat en kurs, helt enkelt stänga din webbläsare för att åter visa Excel 2007 utbildningar fönster i hjälp.

3 Rulla till "1. Bekanta dig med EXCEL," klick "igång med Excel 2007" för att visa sin webbsida och sedan arbeta genom kursen som beskrivs i steg 2. Klicka på "Lär känna Excel 2007: Skapa din första arbetsbok" och sedan arbeta genom sitt lopp. Klicka på "Lär känna Excel 2007: Ange formler" och sedan arbeta genom sitt lopp. Klicka på "Lär dig att räkna ut datum med hjälp formler i Excel 2007" och sedan arbeta genom sitt lopp. Slutföra dessa fyra kurser bör hjälpa lära sig att använda de grundläggande funktionerna i Excel 2007.

4 Vid behov kan du fortsätta med andra kurser i: 2. Skapa diagram i Excel, 3. Skapa pivottabellrapporter, 4. dela data med andra människor, och 5. Lär ALLMÄNNA Office färdigheter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com