Dragen av Realplayer

May 20

Dragen av Realplayer


Realplayer är en ljud-, video- och bildchef för Windows och Mac. Det omfattande fristående program integrerar ljuduppspelning, video och bildvisning, medieorganisation, nedladdning av filer, formatkonvertering, enhet överföring, enkel videoredigering, och sociala medier funktioner. Alla funktioner är tillgängliga för Mac, och vissa funktioner är endast tillgängliga via premiumversion av Realplayer.

media Uppspelning

Realplayer spelar upp ljud- och videofiler och visar bilder.

media Organization

Realplayer kan organisera ljud, video och bildfiler i den egenutvecklade gränssnitt. Användare kan bläddra eller söka efter sin hårddisk filer i Realplayer.

media Acquisition

Användare kan ladda ner mediafiler genom Real-guide, en webbläsare som online bibliotek integreras i Realplayer. Dessutom ger Realplayer plugin-användare att ladda ner filer direkt från sajter som YouTube med en knapptryckning.

formatkonvertering

Realplayer tillåter användare att koda filformat för att göra filerna kompatibla med en mängd olika enheter, till exempel Android-telefoner.

media Transfer

Realplayer-användare kan överföra mediefiler mellan stationära och bärbara datorer, tabletter, mobila enheter och cd-skivor. Denna funktion fungerar sömlöst med Realplayer s omkodning funktioner.

Videoredigering

Realplayer för Windows har en enkel videoredigering funktion som tillåter användare att trimma video till kortare klipp. Denna funktion kan även användare lyfta ljuddelen av en video och spara den som en ljudfil, som MP3. Från och med januari 2011 är dessa videoredigering funktioner är inte tillgängliga för Mac-versionen.

Social Media Integration

Realplayer tillåter användare att dela mediafiler till Facebook, Twitter och MySpace i programmet Realplayer.

Realplayer Plus Funktioner

Real Plus är den betalda versionen ($ 39,99 och med januari 2011) av Realplayer för Windows. Den tillåter användare att överföra filer till DVD för uppspelning på en TV; snabbar upp nedladdnings och överföringshastigheter; och gör det möjligt för användare att skapa digitala skivor av högre kvalitet från sina mediebibliotek. Från och med januari 2011 är Realplayer Plus inte tillgänglig för Mac.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com