Hur man gör datorn Hitta min router för att ställa in Inställningar

July 22

Hur man gör datorn Hitta min router för att ställa in Inställningar


Din Internet Protocol (IP) inställningarna bestämmer din adress i nätverket och sätta upp flera nätverk lookup-servrar, så att maskinen kan kommunicera med andra användare och Internet. Om du har en router installerad i nätverket, kan dessa inställningar automatiseras med hjälp av ett protokoll som kallas Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP). Routrar har DHCP installerat för att göra det lättare att starta ett nätverk med flera maskiner. DHCP är aktiverat i Windows kontrollpanel, och det gör det möjligt att låta routern tilldela inställningar till maskinen.

Instruktioner

1 Klicka på Windows Start-knappen och välj "Kontrollpanelen." I det nya fönstret som öppnas genom att dubbelklicka på ikonen "Nätverksanslutningar" för att öppna dina nätverksinställningar egenskaper.

2 Högerklicka på ikonen "Anslutning till lokalt nätverk" och välj "Egenskaper". Detta öppnar ett nytt fönster som innehåller inställningar som är specifika för ditt nätverkskort.

3 Klicka på fastigheten märkt "Internet Protocol (TCP / IP)" och klicka på knappen "Egenskaper" under listrutan.

4 Klicka på alternativet märkt "Erhåll en IP-adress automatiskt." Lägg märke till alla de statiska inställningar är nedtonade, och endast det automatiska valet är aktiverat.

5 Klicka på "OK" för att spara ändringarna. Starta om maskinen för att få de nya inställningarna från din nätverksrouter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com