Felsökning Scottrade fel

October 5

Scottrade är en mäklarfirma som tillåter dig att handla och investera online med ett verktyg som kallas Scottrade handelsplatsen. Från tid till annan, kan du möter problem när du arbetar på handelsplatsen. Beroende på problemet eller felmeddelandet du får, kan du lösa det genom att följa vissa felsökningsmetoder. Observera att du kan behöva administratörsbehörighet för att utföra vissa åtgärder.

Instruktioner

1 Uppdatera Java kapacitet genom att hämta den senaste versionen. En föråldrad Java Runtime gränssnitt kan hämma Scottrade prestanda. Klicka på "Free Java Download" -knappen och följ skärm på för att slutföra installationen. Starta om datorn. Starta Scottrade handelsplatsen. Om du fortfarande stöter på problem, gå till nästa steg.

2 Rensa webb cache för att förbättra hastigheten och prestanda för Scottrade handelsplatsen. Klicka på Start-menyn och välj "Kontrollpanelen." Klicka på "Klassisk vy." Dubbelklicka på "Internet-alternativ." Klicka på fliken "Allmänt" och tryck på knappen "Delete". Kontrollera "Temporary Internet Files" och "Cookies." Klicka på "Delete" -knappen igen.

3 Ladda ner Adobe Flash Player för att titta på video uppladdade på Scottrade handelsplatsen. Gå till Adobes webbplats och hämta den senaste versionen av Adobe Flash Player. Starta om datorn när du har installerat den senaste versionen. Du kommer att kunna titta på videoklipp på handelsplatsen utan avbrott eller anslutnings förseningar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com