Hur man reparerar ett dokument Viewer

November 23

Hur man reparerar ett dokument Viewer


Ett dokument betraktare är en mjukvara som gör det möjligt att visa data som lagras i datafiler i en enkel att se visningsformat. Installeras på skrivare, gör det din skrivare för att titta på, skanna, faxa, e-post eller skriva ut dokument i ett redigerbart format. Men när du använder programvaran kan du stöter på några problem och felmeddelanden. En av de vanligaste problemen är associerad med installationsfilen DocumentViewer.msi som krävs för HP-skrivare. Ibland kan dessa förinstallerade program har korrupta filer som orsakar Windows att producera felmeddelanden vid uppstart, men det finns en enkel reparation förfarande som fixerar din tittaren och stoppar meddelanden pop-up fel.

Instruktioner

1 Avinstallera dokument betraktare program från datorn genom att gå till kontrollpanelen och klicka på "Lägg till eller ta bort program." Välj dokumentvisare och klicka på "avinstallera" och vänta på att programmet som ska tas bort.

2 Ladda ner Windows Installer Cleanup om programmet är grå i kontrollpanelen och du kan inte klicka på den. Detta program gör att du kan komma runt grå ut och avinstallera dokumentvisare ändå.

3 Klicka på programikonen för att öppna den och välj dokument tittaren. Klicka på "ta bort" och programmet kommer att tas bort. Radera "allt i ett" mapp från datorns C: köra samt för att säkerställa att programmet är helt avinstalleras.

4 Sätt tillbaka dokumentvisare använder skivan som följde med skrivaren. Vissa är också tillgängliga för nedladdning på nätet om du inte har skivan, men se till att läsa tekniska specifikationer för att se till att tittaren kommer att fungera korrekt med skrivaren och operativsystemet. Detta bör fastställa betraktaren.

Tips

  • För att bli av felmeddelandet endast klicka på "start" i det nedre vänstra hörnet på skärmen och välj sedan "kör" typ "msconfig" och tryck enter. När programmet öppnas klickar "Startup" och avmarkera rutan för documentviewer.msi. Detta kommer inte att lösa problemet, men det kommer att göra meddelandet försvinna.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2018 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com