Avinstallera AVG från Windows XP

March 11

AVG är ett antivirusprogram som är kompatibelt med Windows XP operativsystem. Det låter dig söka efter och ta bort skadliga program som spionprogram och virus. Om du inte längre använder AVG och planerar att installera en annan antivirusprogram bör du avinstallera AVG från datorn för att frigöra hårddisk och minne.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Windows och klicka på "Kör" för att starta kommandorutan. Skriv "appwiz.cpl" (utan citattecken) och tryck på "Enter" för att starta den installerade program fönstret.

2 Bläddra igenom programmen fönstret och klicka på versionen av AVG körs på datorn. Klicka på "Ändra / ta bort." När du uppmanas bekräfta att du vill avinstallera antivirusprogrammet. Följ de guidade instruktionerna för att slutföra avinstallationen. När du uppmanas starta om datorn.

3 Ta bort mappen AVG efter starta om datorn. Det är inte nödvändigt att du tar bort mappen AVG; Men att ta bort mappen frigör utrymme på hårddisken. För att ta bort AVG mappen starta Utforskaren genom att dubbelklicka "Den här datorn" på skrivbordet och sedan dubbelklicka på "C:" enheten.

4 Dubbelklicka på "Program Files". Bläddra igenom mappen leta AVG installationsmappen och högerklicka på den. Klicka på "Delete" och sedan tömma papperskorgen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com