Hur du krypterar Samtal i iChat?

December 13

Hur du krypterar Samtal i iChat?


iChat är Mac OS X meddelanden och videokonferenser program som stöder MobileMe-konton och AOL IM. Den stöder ytterligare funktioner för medlemmar med MobileMe-konton, inklusive skrivbordsdelning, delade presentationer och säkra snabbmeddelanden. Den säkra meddelandefunktionen använder ett säkerhetscertifikat för att kryptera data som skickas mellan dig och din kontakt och ger trygghet för både text och multimedia chatt. iChat ber dig att aktivera funktionen när du lägger ditt MobileMe-konto till programmet, men du kan också aktivera funktionen vid ett senare tillfälle.

Instruktioner

1 Starta iChat om det inte redan körs. Klicka på menyn "iChat" i verktygsfältet och välj "Inställningar".

2 Klicka på fliken "Konton" och välj ditt MobileMe-konto under "Konton". För att lägga till ett nytt konto, klicka på "+" tecknet under kontolistan. Välj kontotyp skriver ditt användarnamn och lösenord och klicka sedan på "Klar" för att lägga det nya kontot.

3 Klicka på fliken "Säkerhet" till vänster om kontolistan och klicka på "Aktivera" bredvid "iChat Kryptering är inaktiverad." Fältet byter sedan till "iChat kryptering är aktiverad" för att kontrollera att du använder chatt kryptering.

4 Stäng fönstret för att återvända till iChat. När du startar en konversation med en annan MobileMe med krypteringen påslagen visar konversationsfönstret ett hänglås så att du vet att det är med hjälp av kryptering.

Tips

  • Både du och din iChat kontakt fordras konversation kryptering och har MobileMe står för funktionen ska fungera.
  • Om du inte har ett MobileMe-konto kan du köpa ett abonnemang från Apples webbplats.
  • Kryptering fungerar inte för någon AOL IM eller annan tredje part konton du använder i iChat.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com