Hur man skapar formulär i Outlook 2002

November 18

Hur man skapar formulär i Outlook 2002


Du kanske inte inser det, men du förmodligen använda formulär i Outlook hela tiden. E-postmeddelanden är en typ av form som är avtalade tider, anteckningar och många andra objekt i Outlook. Du kan skapa nya former baserat på Outlook 2002 befintliga former. Till exempel kan du lägga till en "Från" fältet till Outlook meddelandeformulär eller lägga till ett annat fält för TTY telefonnummer i Outlook kontaktformulär för formulär som är anpassade till dina behov.

Instruktioner

1 Hur man skapar formulär i Outlook 2002


Skapa en ny mapp där du vill spara en ny form i Outlook 2002 genom att klicka på pilen bredvid "Ny" i verktygsfältet och välja "Mapp." Namnge mappen och välj vilken typ av formulär du kommer att skapa i "mappen innehåller" lista. Klicka på "OK" för att spara mappen.

2 Hur man skapar formulär i Outlook 2002


Gå till menyn "Verktyg", peka på "Formulär" och välj "Designa ett formulär." Klicka på den typ av formulär du vill skapa och klicka sedan på "Öppna".

3 Hur man skapar formulär i Outlook 2002


Flytta ett fält genom att klicka på konturen av fältet i formuläret design och dra den till önskad plats. Ta bort ett fält från formuläret genom att klicka på fältet för att markera det och trycka på "Delete" -tangenten. Lägg till ett nytt fält genom att dra den från "Fältväljaren" rutan på blanketten.

4 Hur man skapar formulär i Outlook 2002


Publicera den nya formen när den är klar. Gå till menyn "Verktyg" på blanketten verktygsfält, pekar på "Formulär" och välja "Publicera formulär." Klicka på "Bläddra" -knappen och leta reda på nya mappen som skapades i steg 1. Skriv in ett namn på formuläret och klicka på "Publicera".

5 Hur man skapar formulär i Outlook 2002


Ställ in formen som standard för mappen. Högerklicka på den nya mapp som innehåller formuläret och välj "Egenskaper". Gå till fliken "Allmänt" och i "När inlägg till mappen" listrutan, välj den nya formen. Klicka på "OK" för att tillämpa ändringarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com