Hur man bränner en dvd med Real Player

September 3

Hur man bränner en dvd med Real Player


Om du har en DVD eller CD-enhet som kan bränna videoklipp, kan du använda Realplayer för att bränna skivor. Du kan använda programvaran för att bränna en kopia av filmer som du har skapat själv eller videoklipp du har laddat ner från webben. Men du kommer också att behöva ha en video-codec installerad på din dator för DVD eller VCD bränning att arbeta. Om datorn levererades med en DVD-enhet, har du förmodligen redan har det installerat. Om du har installerat din DVD-spelare efter att du köpte datorn, kan du behöva köpa en DVD-codec som fungerar med Realplayer.

Instruktioner

1 Klicka på "Burn / Transfer" fliken högst upp i Realplayer. Under "Uppgifter" till vänster, klicka på "Bränn en DVD / VCD." Klicka på "OK" för att ladda ner video Burning mjukvara, om det behövs.

2 Välj skivtyp du vill bränna. De typer som stöds är DVD, Video CD och Super Video CD.

3 Klicka på "Get Realplayer Plus" -knappen i nästa pop-up-fönster om du använder gratisversionen av Realplayer. Alternativt kan du prova SuperPass, som inkluderar en 14-dagars provversion av Realplayer Plus. Slutföra registrerings och inköpsprocessen innan du fortsätter. Du behöver din e-postadress, din faktureringsadress och ett giltigt kreditkort.

4 Bläddra "My Library" för videoklippet du vill bränna till skiva. Klicka på "Scan disk för media" för att hitta filer att lägga till i biblioteket. Välj "Bläddra" för att manuellt söka din hårddisk för videofiler för att bränna.

5 Dra filerna och släppa dem i rutan till höger för att lägga till dem i bränningslistan. Ändra ordningen på klippen genom att dra och släppa dem till en annan plats i listan. Högerklicka på filen och välj "Byt namn" om du vill ändra namnet på filen.

6 Stäng alla öppna program och avaktivera din anti-virus och anti-spyware-program. Sätt i en tom CD eller DVD i enheten. Klicka på "Bränn video till disk." Ge din disk en titel. Välj om skivan ska ha en meny. Klicka på "Burn". Återaktivera virus och spyware-skydd programvara efter bränning är klar.

Tips

  • Du kan pausa nedladdningen av video Burning programvara om du vill koppla från Internet.
  • Att bränna en VCD eller SVCD, behöver du en enhet som kan bränna i VCD-format.
  • Om du vill ha personlig hjälp, kontrollera onlinehjälpen på Realplayer hemsida.
  • Bränna CD-skivor och DVD-skivor är en känslig process. Inte starta några program medan video förbränning pågår.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com