Hur gör jag renovera en Compaq Presario 1200 till en WiFi laptop?

March 22

Hur gör jag renovera en Compaq Presario 1200 till en WiFi laptop?


Compaq Presario 1200 (producerad av Hewlett-Packard) är ett äldre datorsystem som kör en tidig version av Windows XP eller Windows 2000. Den bärbara datorn kom ut innan Wi-Fi tog fart, så det finns ingen trådlös anslutning finns på den bärbara datorn . Det är dock möjligt att renovera den bärbara datorn och lägga till en Wi-Fi-mottagare till Compaq Presario 1200, utan att öppna den bärbara datorn.

Instruktioner

1 Tryck på kortplatsen täcker in mot den bärbara datorn. Detta låser locket, poppar det ur datorn något. Skjut locket ut från Compaq Presario 1200 och placera den på en säker plats.

2 Skjut Wi-Fi bärbara expansionskort i det öppna facket. Tryck in kortet helt. När den låser på plats, en ljus längs sidan av kortet tänds.

3 Sätt i installations CD med drivrutiner i skivenheten på datorn. Eftersom Compaq Presario 1200 kör en äldre version av Windows, inte installationsguiden inte laddas automatiskt. Dubbelklicka på "Den här datorn" och sedan dubbelklicka på cd-ikonen och välj "installera" för att ladda installationsguiden.

4 Acceptera slutanvändarlicens, följ sedan anvisningarna på skärmen för att helt installera drivrutinen på Compaq Presario 1200.

5 Starta om datorn och du är redo att börja använda en trådlös Internet-anslutning på den äldre Compaq Presario 1200.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com