Hur konvertera HTML till PDF i farten

March 20

Många shareware och freeware program kan konvertera HTML till PDF. Men du förmodligen inte vill installera ett nytt program på datorn bara för att konvertera en fil. Som ni kanske väl gissa, erbjuder webben alternativa val. Prova online-verktyg för snabb fil konvertering. Online-verktyg är utformade för att vara snabb och lätt att använda och är ofta gratis. Det kommer också att hjälpa dig att spara systemresurser genom att inte installera ytterligare ett program som du kommer att använda bara ibland.

Instruktioner

PDF min URL

1 Gå till PDF min URL webbplats. Dra "Bookmarklet" -knappen för att webbläsarens bokmärkesfältet.

2 Ange webbadressen till webbsidan i webbläsarens adressfält. Klicka på "PDF min URL" -knappen på bokmärkesfältet. Efter en stund kommer en ny dialogruta där du uppmanas att öppna eller spara en PDF-version av den sidan.

3 Klicka på "Spara" i dialogrutan för att spara en kopia av filen på din dator. Eller klicka på "Öppna" för att visa PDF utan att spara det först. Namnet "PDF min URL" visas i finstilta i utdatafilen.

PDF på fluga

4 Gå till PDF på fluga hemsida. Rulla ned på sidan till adressfältet.

5 Ange webbadressen till webbsidan.

6 Skriv de tecken du ser i koden bilden i textrutan.

7 Klicka på "Konvertera till PDF." Sidan kommer att uppdateras. Klicka på länken till PDF-filen för att visa det. En liten text längst ned till höger på sidan ger kredit till PDF på fluga.

HTM2PDF

8 Klicka på "Konvertera Raw HTML" -fliken.

9 Kopiera och klistra in HTML-rutan koden från HTML-sidan.

10 Klicka på "Konvertera." Vänta tills sidan uppdateras. Du kommer att se en miniatyrbild av PDF. Klicka på länken "Ladda ned PDF" för att visa filen.

Tips

  • HTM2PDF kan också konvertera online webbsidor.
  • PDF på fluga kan du också skapa en PDF-fil från textinmatning.
  • Du kan även konvertera webbsidor i PDF min URL genom att ange webbadressen i webbplatsens ingångs bar.
  • Beroende på säkerhetsinställningarna webbläsarens, kan det blockera PDF-nedladdningar från en webbplats som PDF min URL. Du måste tillfälligt låta nedladdningar om så är fallet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com