Att bygga en Golf Tourney webbplats

June 25

Att bygga en Golf Tourney webbplats

Bestäm Turneringens hemsida Mål

Innan spendera några pengar för webbplats, domännamn, eller andra webbtjänster, bör man först bestämma vad syftet och önskade resultat för Golf Tournament webbplats kommer att bli. Åtminstone behöver en Golf Tournament webbplats för att innehålla information om turneringen registrering, kurs regler, turnering incheckningstider, priser, avgifter, sponsorer, sponsring möjligheter, och om en välgörenhetsgala ett sätt att donera ytterligare medel till organisationen. Ytterligare tillsatser som kan göras på webbplatsen är: länka till golfbanan hemsida med bilder, styrkort, och ytterligare kursinformation, som on-line registrering och reklam för alla välgörenhetsorganisationer som sponsras av turneringen. Den sista fråga att göra innan utforma och genomföra turneringen webbplats är om direkt symboliska försäljning kommer att ske via webbplatsen eller bara på turneringen. Detta skapar ytterligare omkostnader, men kan leda till större vinster från turneringen.

Utforma webbplatsen

Att bygga en Golf Tourney webbplats


Utforma webbplatsen innan de genomförs. Designen kan vara så enkelt som att använda papper och penna för att visa flödet av webbplatsen sidor och trevande design. I konstruktionsfasen, beslutar hur man ska hantera e-handel, om så krävs, för webbplatsen måste avgöras. Om du inte kör åtminstone en turnering i månaden, med hjälp av en tredje part värd såsom active.com för händelseregistrering och betalning eliminerar behovet av dyra inköp av programvara och underhållsavgifter som är förknippade med dem. För en liten del av registreringsavgiften, active.com har ett antal event management funktioner som är konfigurerbar för att göra händelsekoordinatorer jobbet lättare. För att sälja symboliska som inte redan pre-made, det finns ett antal liknande företag som är specialiserade på detta område. Ett bra exempel är cafeexpress.com. CafeExpress affärsmodell är att sätta ett minimipris för symboliska och ägaren av "mini" butik sätter slutpriset för konsumenten över detta minimipris.

Författare och publicera webbplatsen

Att bygga en Golf Tourney webbplats


Välj ett webbhotell att vara värd för webbplatsen för golftävlingen. Det finns ett antal USA-baserade företag som erbjuder låga priser på den årliga värd i kombination med domännamnsregistreringsavgifter. Vanligtvis förväntar sig att betala mellan $ 60 och $ 100 dollar per år för de lägre end-paket att vara värd för golftävling webbplatsen. Två exempel på webbhotell med gott rykte i USA är GoDaddy.com och LowestHosting.com. När webbhotell köps och konfigurerad, ladda upphovsman sidor till platsen och vyn. När du är klar, se till att primära Uniform Resource Locator (URL) för webbplatsen används på alla Golf Tournament korrespondens för att korrekt marknadsföra turneringen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com