Så här exporterar meddelanden för Outlook Express

February 19

Outlook Express är en gratis e-postklient som kommer som standard i Windows XP. Det gör att du kan komma åt ett antal e-postkonton i ett program. Outlook Express kan du också exportera e-postmeddelanden.

Instruktioner

1 Starta Outlook Express och klicka på menyn "Arkiv" ligger på toppen av programgränssnittet. Välj "Export" från menyn om du vill exportera meddelanden till Microsoft Outlook.

2 Klicka på "Meddelanden" och klicka på "OK" när du ser "Detta kommer att exportera meddelanden från Outlook Express Mail till Microsoft Outlook eller Microsoft Exchange."

3 Klicka på "Välj alla" om du vill exportera alla meddelanden på ditt e-postkonto. Välj "Markerade mappar" om du vill exportera e-post från en viss mapp. Klicka på "OK." Meddelandena exporteras till Microsoft Outlook. Du kan bara exportera e-postmeddelanden från Outlook Express till Microsoft Outlook om du har båda program på datorn. Flytta till nästa steg om du vill exportera e-post till en säkerhetskopieringsmapp.

4 Kopiera meddelanden till en säkerhetskopieringsmapp. För att göra detta, klicka på menyn "Verktyg". Klicka på "Alternativ". Klicka på "Mapp" på "Underhåll" fliken. Välj mapp och tryck "Ctrl + C" för att kopiera platsen. Klicka på "Avbryt" och klicka på "Avbryt" igen för att stänga dialogrutan.

5 Klicka på Windows "Start" -menyn och klicka på "Kör". Efter att ha klickat på den öppna rutan, tryck "Ctrl + V" klistra den plats du kopierade i steg 4. Klicka på "OK." Klicka på menyn "Redigera" och klicka på "Markera allt." Klicka på menyn "Redigera" igen och klicka på "Kopiera".

6 Högerklicka på skrivbordet och välj "Nytt". Klicka på "Folder" för att skapa en ny mapp. Döp mappen "Mail Backup." Dubbelklicka på "Mail Backup" mappen för att öppna den. Högerklicka på mappen och klicka på "Klistra in" för att ladda upp filer som du kopierade.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com