Så här ändrar PowerPoint till QuickTime-filmer

June 2

Så här ändrar PowerPoint till QuickTime-filmer


Ändra PowerPoint-presentationen fil till en QuickTime-film fil kan du visa upp och distribuera din presentation i videoformat. Det gör det också lättare att distribuera icke-redigerbara kopior av ditt arbete och skapa uppspelnings kopior av det i olika multimediaenheter, inklusive mobiltelefoner, iPods och andra bärbara mediaspelare och tv-spelprogrammen. Du kan även använda QuickTime-fil för att producera en video kopia av presentationen i DVD-format och tillåter uppladdning av video i online video och sociala medier som YouTube, Vimeo och Facebook.

Instruktioner

1 Öppna PowerPoint-filen i en PowerPoint-till-QuickTime-film konverteringsprogram. Vanligtvis ger ett sådant program en vanlig konverteringsknappen under menyn "File". Helst finns också särskilda knappar som inom programmets gränssnitt för att mer bekvämt starta konverteringen eller konfiguration av inställningarna.

2 Välj utdataformat "MOV" eller "QuickTime-film" i omställningsprogrammet rullgardinslistan. Om programmet används specifikt för PowerPoint till QuickTime-film konverteringen, är detta inte nödvändigt. I de flesta fall kan du helt enkelt gå vidare till konfigurering av utgångs filens audiovisuella och konverteringsinställningar.

3 Konfigurera mer specifika inställningar för konvertering. Beroende på vilket program som används kan du justera bitrate, upplösning, bildformat, optimering och många andra audiovisuella och konverteringsinställningar för den utgående videon.

4 Starta konverteringen genom att trycka på bekräftelseknappen, som varierar från ett program till ett annat. Vissa har en "Start" -knappen för att börja konverteringen, medan vissa använder "Spara", "Spara som", "Export", "Konvertera" eller "OK".

Tips

  • Det finns många program som du kan använda för en PowerPoint-till-QuickTime-film konvertering. Några av dem är gratis som program PowerPoint till Video Converter och Acoolsoft PPT till Video.
  • Vissa filkonvertering, videoredigering och andra audiovisuella program kan också konvertera PowerPoint-presentationer till videofiler. Exempel på dessa program inkluderar Wonders, Windows Movie Maker och Camtasia Studio.
  • Mac-användare kan överföra PowerPoint-filer till QuickTime-film med hjälp av "Gör film ..." under PowerPoint programmets "Arkiv" -menyn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com