Hur man bränner Video_TS filer till DVD

June 6

Hur man bränner Video_TS filer till DVD


Video TS_files är videoformat för DVD-skivor. De inkluderar video, ljud, menyer, undermenyer och bilder. De är oftast i en mapp katalog. Eftersom detta är inte i ett gemensamt format, såsom MPEG eller AVI, inte alla brinnande program kan kopiera dessa filer. Det är emellertid fortfarande möjligt att bränna dessa filer. Det kräver lite tid och är inte svårt alls. Detta är viktigt för alla som vill bränna sina Video_TS filer till en DVD.

Instruktioner

Hur man bränner Video_TS filer till DVD

1 Gå till DVD Santa (se Resurser) och ladda sin fria demoprogram. Detta är en video konvertering och bränningsprogram som stöder många filformat.

2 Installera det på din dator och öppna den. Klicka på "Disk image eller DVD mapp till DVD" i huvudmenyn.

3 Välj de VIDEO_TS filer som du vill bränna och klicka på "Öppna". Välj hur många kopior du vill göra och ställa bränningshastighet. Mata in en tom DVD-R

4 Klicka på "Testa Burn" om du vill göra en testkopia i fall något fel skulle uppstå. Klicka på "Burn" om du är redo att göra en verklig kopia.

5 Klicka på "OK" när förbränningen är fullständig. Märk din DVD och visa den på din dator eller DVD-spelare.

Tips

  • Den fria versionen av programmet har DVD Santa logotyp längst ner på den brända filmen skärm. Köpa den fulla versionen för att stänga av denna funktion.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com