Hur man ställer in en Linksys nätverksadapter

October 7

Linksys producerar olika nätverkskort i syfte att ansluta en dator till andra datorer eller till Internet. Linksys adaptrar finns i olika modeller med olika funktioner. Vissa adaptrar är anslutna, medan andra ger trådlös anslutning. Från och med dagen för offentliggörandet, är kopplade adaptrar görs för att ansluta med Ethernet-kablar med en hastighet på 100 megabit till en gigabit, medan trådlösa adaptrar använder en eller flera av 802.11 a, b, g eller n standarder för att uppnå hastigheter på upp till 450 megabit per sekund.

Instruktioner

1 Sätt i CD försedd med Linksys adapter i skivenheten. Om ingen skiva tillhandahölls, ladda ner den senaste drivrutinen för din Linksys-adaptern från supportwebbplats Linksys (se Resurser).

2 Anslut Linksys adaptern till datorn. Du kan ansluta en USB-adapter till porten medan datorn är igång; intern PCI- eller PCI Express-kort kräver att datorn avstängd.

3 Anslut adaptern till nätverket. För trådbundna adaptrar ansluter en Ethernet-kabel till Ethernet-porten på Linksys adapter. För trådlösa adaptrar, klicka på ikonen för trådlöst nätverk i det nedre högra hörnet av skärmen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com