Hur man använder Video Downloader på Moshcam

October 13

Moshcam, liksom många webbplatser som betjänar strömmande video, skyddar innehållet genom att göra video nedladdningar svårt för slutanvändaren att fånga. Detta leder de flesta användare att ge upp innan du försöker ladda ner en musikvideo eller konsert som de vill spara till senare. I sanning, men datorn har redan lagrat några Flash-video du har sett och allt du behöver göra är att hitta dem. I stället för att ladda ner från tredje part tillägg eller applikationer webbläsare, kan du kopiera Flash-video från dess tillfälliga plats på din dator till en permanent.

Instruktioner

Manuell Way

1 Använd din webbläsare för att öppna sidan på Moshcam där det videoklipp du vill är. Klicka för att spela upp videon och låt hela bit buffert och last innan du fortsätter.

2 Starta en filhanterare och navigera till din "temp" eller "tmp" katalog, beroende på vilket operativsystem. Detta kommer att ligga i "C: \ Users \ användarnamn \ AppData \ Local \ Temporary Internet Files \ låg" under Microsoft Windows eller i "/ tmp" om du använder en UNIX-liknande operativsystem.

3 Leta efter en fil med prefixet "Flash" eller med en stor filstorlek. Dessa är alla indikatorer på en tillfälligt cachad strömmande video. Kopiera filen från den temporära mappen och in i en permanent plats.

Tips

  • Enligt Microsoft Windows, måste du aktivera "Visa dolda filer och mappar" i cachemappen om du inte redan har ställt in att göra det.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com