Microsoft Office Pro Vs. Microsoft Office 2003

June 26

Microsoft Office Pro Vs. Microsoft Office 2003


Microsoft gör flera versioner av sin mjukvara buntar tillgängliga för privatpersoner och företag för olika priser. En mjukvarupaket innehåller vanligtvis flera olika applikationsverktyg, såsom ett kalkylprogram, ett presentationspaket och en ordbehandlare.

Microsoft Office 2003

Utsläppt i 2003, Microsoft Office 2003 kombinerat Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access och Publisher i ett paket. Denna version har också lagt till två nya verktyg som kallas OneNote och Infopath.

upplagor

Med lanseringen av programvaran 2003 Microsoft utvecklat en marknadsplan för att sälja olika versioner av sin mjukvara bunt syftar till enskilda marknader. Dessa utgåvor ingår Office Standard, Office Small Business och Office Professional.

Office Pro

Office Professional är ofta förkortas till Office Pro. Förutom standardapplikationen bunt, denna upplaga inkluderar tillgång, Publisher, Outlook och Business Contact Manager.

Systemkrav

För att köra Office Pro, behöver du en dator med en 233-megahertz-processor med 128 MB RAM och minst 400 megabyte hårddiskutrymme. Du behöver också minst Windows 2000 eller XP för operativsystemet.

Tillgänglighet

Från och med februari 2010 är den nuvarande programsvit för Microsoft Office 2007, som också kommer i en Pro-versionen. Office 2003 Professional är fortfarande tillgänglig på många detaljhandeln webbplatser.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com