Hur man skriver en donationssida för en blogg

July 29

Att hålla en blogg uppdateras regelbundet är tidskrävande, dyrt och kan även ta tid borta från familjen och andra affärsrelaterade projekt. Det är därför så många människor försöker att finansiera sina bloggar ansträngningar genom affiliate-program, betald reklam och försäljning av produkter eller tjänster. Men om du inte vill bry med praktiska detaljer av sådana program, kan du fortfarande tjäna några kronor genom att inkludera en donation länk på varje sida på din blogg. Nyckeln för att ta emot donationer är att bygga upp din läsekrets genom att erbjuda kvalitativt innehåll på en kontinuerlig basis, helst på en daglig basis.

Instruktioner

1 Ange din sak. Berätta för dina bloggläsare varför de skulle donera pengar för att betala för något som de kan läsa gratis. Förklara att donationer bidra till att täcka kostnader för att hålla bloggen levande och skriva material. Om till exempel, vägrar du placera annonser på din blogg, kan du tydligt att "i stället för betald reklam som tar bort från kvaliteten på denna blogg, har jag valt att ta emot donationer från läsarna." Do not agera gnällig, inte gråta över att behöva göra ditt hus betalning och inte klaga om hur mycket tid din blogg tar avstånd från andra aktiviteter eller verksamhet. Du väljer att skriva din blogg eftersom du väljer att skriva den.

2 Gör din skatt skriva ut status klar. Om du inte är en välgörenhetsorganisation, donationer inte avdragsgilla. Det är viktigt att du gör detta klart på din donation sidan.

3 Tillhandahålla betalningsalternativ. Genom att erbjuda en mängd olika betalningsalternativ du ger dina läsare ett sätt att donera som är bekvämt för dem. Kom ihåg att vissa Internet-användare är fortfarande inte bekväm att dela sina kreditkort eller betalkort på nätet. Använd "donera nu" -knappen tillgängliga via PayPal.com för omedelbar betalning eller ge en postadress för kontroller och postväxlar. Och glöm inte att ange hur du vill ta emot pengar. Om du är i Kanada, vill du kanadensiska dollar. Om du befinner dig i USA, vill du amerikanska fonder.

4 Låt dollarbeloppet tom. Använda en tjänst som gör att dina läsare att plocka donation belopp. Du vill inte låta giriga genom att ange en stor mängd dollar, och du vill inte att synas blyga genom att alltför liten för ett belopp.

5 Be för donation. Det är inte tillräckligt för att ge en donation knapp eller en länk för att lägga till en donation till ett system kundvagn. Oavsett om du kallar det ett tips burk, en frivillig abonnemang, eller en donation, måste du aktivt ber om att donation.

Tips

  • Tack alla som donerar personligen. Du behöver inte skicka ett tack-kort, men du kan åtminstone släppa givaren ett e-postmeddelande att uttrycka din tacksamhet och uppskattning för sitt stöd eller göra omnämnande av det i ett blogginlägg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com