Hur man installerar en Windows ME uppgradering Utan en 98 CD

June 15

Windows Millennium Edition är ett grafiskt operativsystem släpptes i september 2000 av Microsoft. Windows ME var riktad till hemanvändare, precis som tidigare Windows 98. Installationen av Windows ME uppgraderingen är mycket lik den i Windows 98. Om du inte har en Windows 98 CD, kan du fortfarande installera Windows ME med hjälp av sin egen CD.

Instruktioner

1 Sätt Windows ME start-cd i datorns skivenhet det.

2 Starta om datorn. När systemet startar, kommer det att visa dig en meny med möjlighet att starta med eller utan CD.

3 Välj alternativet "Boot med CD-ROM-stöd." Om du väljer det här alternativet kommer att skapa en RAM-enhet och ladda en drivrutin för att stödja din CD-ROM. Datorn tilldelar D-enheten till RAM-enheten och tilldela E-enheten till CD-skivan.

4 Skriv "E" (utan citattecken) i kommandotolken som visas på skärmen.

5 Skriv "Setup" (utan citattecken). Nu din dator kommer att lansera installationsguiden för Windows ME.

6 Godkänner licensavtalet för Windows och ange produktnyckeln som visas på Windows ME CD-omslag.

7 Välj installationsalternativ från Typiskt, bärbar, kompakt eller Anpassad. Om du väljer Typical, kommer datorn att installera de vanligaste Windows-komponenter som krävs av de flesta användare. Om du vill ange vilka komponenter som ska installeras väljer du Anpassad installation.

8 Ange ytterligare information, inklusive ditt namn, företagsnamn och så vidare. Datorn kommer att börja kopiera filer. När den är klar att kopiera filer, Windows startas och starta från hårddisken. Vid denna punkt, kommer det att visa dig några instruktioner i dialogrutor, som du måste läsa för att slutföra den sista fasen av Windows ME uppgradera installationen. När du har läst dialogrutor, kommer datorn startas igen, varefter Windows ME kommer att vara klar för användning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com