Hur man skapar en Flash-webbplats Intro

August 13

Flash är den förenklade terminologi för digital animation i Internetvärlden. Denna grafiska särdrag har blivit ett av de starkaste webbplats förbättringar som online-design och utveckling världen har att erbjuda. Denna typ av webbdesign skapar grunden för en plattform som uppvisar professionalism, unika och breda horisonter. Flash-animation är en bra introduktion som skapar en känsla av belysning för besökaren, eftersom den fångar automatiskt uppmärksamheten hos webbläsare, vilket i sin tur drar trafik till webbplatsen. Skapa en Flash-webbplats intro kan vara mycket lätt att göra med ordentliga detaljerade instruktioner och rätt plattform och verktyg. Allt du behöver är en minimalt med tid, tålamod och kreativitet för att uppnå detta mål.

Instruktioner

1 Öppna Internet Explorer och registrera med Wix plattform för att skapa din Flash webbplats intro. Rensa sökfältet uppgifter formuläret längst upp i webbläsaren och skriv "www.wix.com" i tomma datablanketten. När sidan laddas, klicka på "Logga in / Registrera dig" -fliken i det övre högra hörnet av skärmen och välj "Klicka här för att registrera dig." Du kommer att uppmanas att ange din e-postadress, ett lösenord och ett användarnamn. När du har lämnat denna information, klicka på "Registrera dig". Du kommer automatiskt att omdirigeras till den nya användar hemsida.

2 Klicka på "Skapa" -fliken, som kan hittas på toppen av skärmen navigeringsmenyn. När laddar Skapandet skärm, kör musen över "Blank Website" miniatyr och välj "Redigera" som kommer att visas över den lilla bilden. En tom redaktionell utformning plattform laddas i ett popup-fönster. När denna portal laster, kommer du att se sex ikoner på vänster sida av skärmen.

3 Ändra din bakgrundsfärg till den färg du önskar. Klicka på "File" kommandot på toppen av det redaktionella designen portalen och välj "Inställningar" i sin drop box menyn. Du kommer att se en blå ruta som visas i "Inställningar" fönstret. Klicka på den här färgen för att ändra bakgrundsfärgen av din webbplattform. En dialog html färg visas. Justera mätaren och skjut den upp och ner mot den färg du önskar. När du har beslutat om en färg, klicka på "Apply". Du kommer att se färgen på förändringen skärmen omedelbart.

4 Applicera en bakgrund inställningen om du önskar. I vertikal lista med ikoner på vänster sida av skärmen, klicka på miniatyr ikonen "Sida delar", som kommer att vara den första ikonen på toppen av den vertikala listan. Välj "Bakgrund", som kommer att visas i den horisontella menyn som visas på den högra sidan av "Sida delar" miniatyrikon. En bakgrundsportal kommer nu att visas i det nedre högra hörnet av skärmen. Bläddra igenom sidorna av bakgrunds miniatyrer och välj den du önskar. Det kommer automatiskt att tillämpas på det rektangulära området i mitten av skärmen.

5 Införliva din webbplats intro animation och Flash effekter. I den vertikala menyn till vänster sida av skärmen, klicka på "Clipart" miniatyrikon i mitten av listan. Välj "animeringar" alternativ som kommer att visas i "Clipart" horisontell meny. Designen portal i det nedre högra hörnet av skärmen kommer nu konfigurera till animationer databasen. Bläddra igenom sidorna i visas animation och välj animation funktion du önskar. Klicka på miniatyrbild av den funktion du önskar att tillämpa den på din design.

6 Klicka på "Spara" alternativet längst upp i din redaktionella utformning portal för att spara din design. Du kommer att bli ombedd att namnge din Wix design. Skriv in ett namn för att spara mönstret enligt i dataform som du kommer att ges och klicka på "Spara". Om du vill publicera intro, välj "Publicera" alternativet, som ligger till höger om "Spara" -fliken. Du kommer att ha möjlighet att publicera intro som Wix konstruktion, eller så kan du ta bort alla annonser och andra annonser genom att publicera designen till din egen domän. Välj vilken åtgärd du vill ta för din design.

Tips

  • Köra Wix plattform i din webbläsare kräver uppdaterade ActiveX-kontroller, och den senaste versionen av Adobe Flash. Det är bäst att få båda dessa uppdateringar innan du kör Wix platform.Write din Wix inloggningsinformation för din bokföring. Du behöver den här informationen för senare åtkomst till din sida för att redigera din Flash platform.Stay inom det rektangulära området i mitten av sidan. Även om det ser små, är det den faktiska storleken på webbsidan eftersom det zoomat ut. Inte utforma utanför denna region. Om du vill zooma in på sidan, klicka på förstoringsglaset med plustecknet längst upp på skärmen.
  • Spara alltid ditt arbete när du går att undvika att förlora vad du har gjort, på grund av oväntade fryser eller ett svar fel från datorn. Detta kan leda till en förlust av arbete och du måste börja om från början completely.Close några onödiga program och andra Internet surfar fönster när du kör Wix platform.Do inte klicka upprepade gånger på skärmen när den försöker läsa. Låt skärmen för att ladda helt för att undvika frysningar. Beroende på din webbläsare, kan det tyckas långsam eller som om den inte laddas, men det tar tid på något cases.Be medveten om att du kan publicera intro gratis, men om du vill tillämpa den på en webbdomän, där kommer att vara en liten avgift.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com