Hur man gör permanenta länkar i Blogger

July 25

Blogger mallar gör blogg författare att göra permanenta länkar till varje inlägg. Dessa länkar, som kallas permalänkar, göra det möjligt för författare att klicka på eller länka till en enskild tjänst som de skulle en webbsida, snarare än att länka till bloggen hemsida eller hela bloggen föda sig själv. När du aktiverar permalänk funktionen kommer dina blogginlägg fortfarande visas som vanligt när de ses från bloggen hemsida. Den enda skillnaden är att nu kan du klicka på ett blogginlägg och visa eller kopiera unikt titeln webbadressen för denna tjänst. Aktivering av denna funktion gör permalänkar gäller alla inlägg, oavsett publiceringsdatum.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Blogger-konto. Denna åtgärd kommer att ta dig till din författare instrumentbrädan.

2 Välj namnet på bloggen som du vill redigera. Denna åtgärd kommer att ta dig till redigerings plattform för denna blogg.

3 Välj "Inställningar" -fliken från den sida som följer. Välj "arkivering" som finns längst till höger i editorn.

4 Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Aktivera inläggssidor" och välj "Ja". Välj "Spara inställningar" alternativet längst ner i editorn för att spara ändringarna.

5 Tryck på "View Blogg" från toppen av editorn. Klicka på namnet på ett blogginlägg eller på tidsstämpeln längst ner i inlägget som anger den tid du publicerat inlägget. Titta på adressfältet högst upp i webbläsaren när du klickar på länken. Det ska visa det unika namnet på blogginlägg i slutet av webbadressen, med ett bindestreck mellan varje ord. Detta är permalänk.

Tips

  • Permalänk ser ut ungefär så här: ". Http://thenameofmyblog.blogspot.com/2010/04/this-is-my-unique-post-title.html"

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com