Hur fungerar Slingbox Arbete?

June 2

Hur fungerar Slingbox Arbete?


Sling Media släppt sin första Slingbox 2005 och har idag två lådor i sin placeshifting portföljen. I underhållnings termer är placeshifting processen att titta på media som du normalt skulle visa på din TV hemma på andra enheter och på andra platser. Vad du tittar på densamma; hur och var du tittar på den förändras.

Översikt över Slingbox funktioner

Slingbox tar signaler från videoanläggning, såsom TV, set-top-boxar, DVR och DVD-spelare, och överför dem via hemnätverket. Med rätt utrustning och programvara, kan du sedan titta på program på distans på smartphones, surfplattor och datorer. Till exempel kan du använda Slingbox att titta på en levande eller inspelat program i alla rum i ditt hem eller ens på gården. Om du kan ansluta till internet via bredband kan du använda systemet var som helst i världen. Slingbox har också en virtuell fjärrkontroll, så att du kan göra de typer av saker du gör med din vanliga fjärrkontroll, såsom inställda inspelningar och byta kanal.

Hur Slingbox Technology Works

Slingbox ansluts till din visuell utrustning och till hemnätverket router. Det tar signalen från din källutrustning, komprimera och koda den till MPEG4. Detta format gör att systemet kan strömma innehåll med lägre datahastigheter och filstorlekar. Den sänder sedan data via nätverket och gör den tillgänglig på Internet. Systemet använder en patenterad Internet övervakningsteknik, SlingStream, som företaget hävdar kan göra justeringar i realtid till strömmande att upprätthålla videokvalitet.

Slingbox Anslutningar

Vid tidpunkten för offentliggörandet, marknadsför Sling Media två Slingboxes, 350 och 500. Även om både arbete på ungefär samma sätt, 500 har ytterligare funktioner, såsom Wi-Fi och HDMI kapacitet. Detta kan påverka hur du ställer in din box. Vanligtvis du ansluter Slingbox till din valda enhet fästa fjärrkontrollen infraröd kontrollkabeln och sedan ansluta boxen till routern. Om du använder en Slingbox 300, du brukar använda en Ethernet-kabel för att göra detta. Om routern inte är tillräckligt nära för en kabel, eller om du inte kopplat för Ethernet, kan du använda en adapter eller en trådlös Ethernet-brygga. Om du har en Slingbox 500, kan du gå förbi Ethernet-metoden och ansluta till routern via det trådlösa nätverket.

Slingbox Visningsalternativ

Innan du kan börja använda din Slingbox, ställa in systemet på Slingbox.com på en PC eller Mac. Du måste göra detta på en dator, även om du planerar att titta visar bara på en mobil enhet. Om du vill titta på program på din dator, kan du göra det från webbplatsen eller via Facebook tjänst. Du måste ladda ner Slingplayer app för att använda Slingbox på smartphones och surfplattor. Webbplatsen tjänsten är gratis, men du måste betala för appen. Vid tidpunkten för offentliggörandet, kostar detta $ 14,99.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com