Hur att dölja en IP-adress från Google

August 27

Hur att dölja en IP-adress från Google


Google är ett webbaserat sökmotor som många använder för att hitta information på nätet. Medan du söker Google följer din aktivitet: vad du letar efter, hur man ser på det, och hur länge du tittar på särskilda webbplatser innan vi går vidare till andra. Google vet inte ditt namn, men de använder din IP-adress - ett block av tal i samband med Internet-anslutningen. Om du har integritetsfrågor och vill inte Google att spåra dig, kan du överväga att dölja din IP-adress från deras spårningsverktyg.

Instruktioner

1 Använd en tredje part metasökmotor i stället för en direkt sökning via Google. Metasökning motorer köra sökningar via Google och flera andra populära sökmotorer, sedan ge dig de resultat utan att samla in information om dig eller skicka den till Google eller andra sökmotorer. Några exempel är dogpile, scroogle, Yippy och Ixquick.

2 Använd en proxytjänst. Dessa ger dig en falsk IP-adress när du surfar på nätet. Fria tjänster finns tillgängliga.

3 Ladda ner och installera IP gömmer programvara, som använder en mängd olika metoder för att dölja din IP från Google och andra sökmotorer. Några exempel är Tor, Anonymizer, och Hide My IP.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com