Mariofev mem Removal!

July 22

Den Mariofev familj av virus är maskar. Maskar är en särskilt farlig delmängd av virus, eftersom maskar är kapabla eller replikera och sprida sig utan mänsklig interaktion. Detta innebär att när en mask gör sin väg förbi datorns försvar, kan det spridas via datorn, och andra anslutna till nätverket. Den Mariofev familj av maskar är i stånd att sänka datorns försvar. De är tillräckligt betydande hot att flera anti-virus program är kapabla att avlägsna dem.

Instruktioner

1 Köp Symantecs Norton AntiVirus. Ett allmänt respekterad program, PC Magazine rankade Norton ett av de mest effektiva program under 2011. Även dyrare än andra program på marknaden, är Nortons högt rankade skydd backas upp av 24-timmars telefon, e-post och chatt teknisk support.

2 Ladda ner Avast! Gratis Antivirus. Though Avast! är gratis att ladda ner och använda, lauds PC Magazine programmet för sin förmåga att överträffa dyrare konkurrenter. Avast! Gratis Antivirus 5.0 innehåller skannings makt professionella versionen; det bara saknar några skräddarsy verktyg. En prenumeration på programmet ger tillgång till en online-hot-databas och en community forum där andra användare kan hjälpa dig att ta bort särskilt envis hot.

3 Installera Panda Cloud Antivirus "Free Edition. Panda Cloud fungerar som en ideal "second opinion" scanner, eftersom det åtkomst till en online-databas för sina virusdefinitioner i stället för att hämta en andra uppsättning till din hårddisk. Detta innebär att du aldrig kommer att behöva vänta på att kunna uppdatera programmet. Kör Panda Cloud tillsammans med din primära scanner för att säkerställa att inga hot har glidit förbi datorns försvar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com