Felsökning en Antec Smart

April 6

Felsökning en Antec Smart


Antec Smart är en strömförsörjningsenhet som används i datorer. Den ger varje enskild bit av hårdvara i datorn, inklusive moderkort. Om du tror att datorns prestanda är inte där det ska vara, felsökning strömförsörjningen är en bra idé. En av de vanligaste misstagen folk gör när man bygger en dator från scratch eller uppgradera en dator glömma den kraft som behövs för att göra allt prestera optimalt.

Instruktioner

Dubbel Kontrollera maskinvaran

1 Ta bort sidopanelen till datorn fallet och vila skalet på en jordad och jämn yta.

2 Följ anslutningar från strömförsörjningen till sina plug-ins på moderkortet.

3 Se till att varje sladd är ordentligt fastsatt i rätt uttag. Lösa anslutningar kan orsaka fel på datorn och även göra vissa hårdvaruenheter oigenkännliga under startsekvensen.

Felsökning med en fungerande dator

4 Läs handböckerna för din centralenhet och grafikkort för att bestämma mängden rekommenderade kraft som behövs för optimal prestanda.

5 Ta reda på om din dator och Antec Smart är överbelastas av hårdvaran. Rikta wattal strömförsörjningen med den föreslagna watt i handböckerna för hårdvara.

6 Uppgradera eller nedgradera som krävs för att uppnå maximal prestanda.

Tips

  • Om din dator stängs av av sig själv efter 30 eller fler minuter för användning, din Antec Smart sannolikt inte har tillräckligt med ström för att underhålla din dator. Se maskinvaruhandböcker för kraftbehov.
  • Fungerar inte i datorn utan att bära antistatiska handskar, som minskar risken för överbelastning kretsar på moderkortet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com