Hur man använder Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6

October 12

Hur man använder Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Jag får några kommentarer som tyder på läsarna tror inte att de har möjlighet att använda en del av bildprogram jag skriver om. Ingenting kunde vara längre från sanningen med Adobe Photoshop Elements 6.0. Vem som helst kan använda automatiska funktioner av denna programvara för att dramatiskt förbättra sina digitala fotografier. Den nya quick fix funktion i Photoshop Elements automatiskt förbättra bilden genom att bara klicka på knappen. Du kan enkelt göra ytterligare ändringar genom att helt enkelt flytta ett reglage eller klicka på en annan knapp. Att ta reda på hur du också kan bli en fotoredigerare läsa de enkla stegen nedan.

Instruktioner

1 Hur man använder Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Det första steget som alltid är att öppna din bild i Adobe Photoshop Elements. När du har bilden öppen klickar på QUICK för att öppna Quick Fix fönstret.

2 Hur man använder Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Det första du kommer att märka är en före och efter bild av din bild. Quick fix ändras automatiskt bilden bara genom att öppna den. Om man tittar på de två bilderna kan du se att färgen på himlen har ändrats. Höjdpunkterna är vitare och det finns mer i detalj i skuggan. Om du gillar efterbild bara spara det till ett nytt filnamn och du är klar. Hur lätt var det?

3 Hur man använder Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Titta på verktygsfältet precis nedanför bilden. Du kan rotera bilden och zooma in på fotot. Du kan också justera vyn genom att arrangera den före och efter bilder horisontellt, vertikalt eller visa var och en för sig.

4 Hur man använder Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Om man tittar på den högra sidan av fotografiet kommer du att märka reglagen för grundläggande bildförändringar. Justera reglagen ändrar bilden i EFTER bilden på visningsskärmen så att du kan jämföra dina ändringar till det ursprungliga. Kom ihåg att ändringar görs inte i filen tills du spara bilden. Observera att det finns små ändringar som gjorts på en del av reglagen; dessa var de förändringar som gjordes automatiskt när du öppnade quick fix.

5 Hur man använder Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Om du klickar på skärpa, kommer färgen menyn ned och reglaget skärpa öppnas. Skärpning kan du ändra klarheten eller skärpa en bild. Om du gör det för mycket bilden ser konstgjorda och kanterna av objekt kommer att bli snurrig. Experimentera med alla reglagen tills du får bilden som du vill ha det, och sedan spara den till ett nytt filnamn.

6 Hur man använder Quick Fix Med Adobe Photoshop Elements 6


Om du inte litar på dig med reglagen, klickar du bara på knappen AUTO och programmet kommer att göra ytterligare auto korrigeringar. Du kan också få bra fördjupad hjälp och information om varje quick fix verktyg genom att bara klicka på glödlampan. Detta tar dig till exakt rätt sida på Adobes webbplats på din standardwebbläsare.

Tips

  • Experiment ... experiment. Du behöver inte göra några bilden ändras förrän du sparar filen.
  • Använd alltid en kopia av en bild för att skydda integriteten i ditt arkiv.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com