Hur Extrahera en cd-nyckel i Windows XP

March 4

Hur Extrahera en cd-nyckel i Windows XP


När du kommer på den slutliga installationsprocessen för Windows, måste du registrera operativsystemet genom att ange produktnyckeln koden. Om du kringgå detta steg, kommer systemet att visa påminnelser och meddelanden tills operativsystemet registreras. En annan anledning att registrera operativsystemet med CD nyckelkoden är att vissa Windows XP-funktioner kommer att vara låst tills detta steg är klar. Om du förlorat din registreringsnyckel kan hittas i operativsystemet Windows XP.

Instruktioner

1 Mata in installations-CD för Windows XP medan oregistrerad kopia av Windows fortfarande laddas i datorn. Inte starta om datorn, om du gör då datorn skulle läsa från CD snarare än hårddisken.

2 Öppna CD att visa filerna i den. Att öppna CD och visa innehållet i, gå till "Start" -menyn och välj "Den här datorn". Leta reda på filen med titeln "i386" dubbelklicka på den för att öppna det och visa dess innehåll. Kör inte CD om det behövs.

3 Hitta och dubbelklicka på mappen "Unattend.txt" som finns inom "i386" fil. När du har klickat på det, rulla ned genom dess innehåll tills du kommer på en lång kod som består av olika siffror och streck. Denna långa sifferkod är nyckelkoden för Windows XP-installation. Skriv koden ner innan man klickar på nyckelikonen som finns i systemfältet där du kommer in i nyckelkoden.

Tips

  • Installationsnyckel kan användas på maximalt tre datorer. När du har nått den maximala användningsområden för nyckeln, kommer det inte vara giltigt igen om du inte har en utökad licens.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com