Så här ändrar användarnamn på MSN

August 30

MSN Messenger, nu kallas Windows Live Messenger är ett program för snabbmeddelanden som du kan använda för att chatta med familj, arbetskamrater och vänner. Ditt användarnamn på MSN Messenger är känd som ditt Windows Live ID. Windows Live ID är densamma som din e-postadress, så för att ändra ditt användarnamn, måste du skapa en ny e-postadress. Lyckligtvis kan du exportera alla dina kontakter så att du kan chatta med alla samma människor.

Instruktioner

1 Logga in på Windows Live Messenger och logga in med ditt nuvarande ID. Klicka på "Kontakter" och välj sedan "Spara snabbmeddelandekontakter" för att spara din kontaktlista.

2 Gå till Windows Live ID hemsida och klicka på "Skaffa ett Windows Live e-postadress." Ange all information som krävs och klicka på "Jag accepterar" för att skapa ett nytt Windows Live ID och användarnamn.

3 Öppna Windows Live Messenger och logga in med Windows Live ID skapade i föregående steg. Klicka på "Kontakter" och klicka sedan på "Viktigt snabbmeddelandekontakter." Välj den kontaktlista du sparade i steg 1. Klicka på "Ja" för att bekräfta att du vill importera din kontaktlista till nya Windows Live ID.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com